×

Verbeter uw wifi met de MyProximus-app

De MyProximus app helpt u om de wifi verbinding van uw toestel te optimaliseren en te testen. We leggen uit hoe:

1. Ga naar de MyProximus app. Download hem indien u hem nog niet heeft.
  2. U moet beheerder in MyProximus zijn. Als er al een beheerder in uw familie of bedrijf is, dan kunt u de wifi via zijn MyProximus-app optimaliseren.
  3. Ga naar Diensten , rechts onderaan, en scroll naar onder tot aan Wi-Fi
  4. De MyProximus app analyseert de toestand van uw wi-fi en biedt u, afhankelijk van uw situatie, één of meerdere van deze oplossingen aan. Selecteer de oplossing om deze te implementeren:
    • 'Vervang gratis je b-box-modem': uw b-box is een ouder model. Volg de instructies in de app om deze te vervangen.
    • 'De beste wifi-ervaring in je huis': We raden u aan uw wifi te upgraden om deze in het hele huis te verbeteren. U hoeft niets te doen, geef gewoon uw toestemming.
    • 'Je wifi is geoptimaliseerd!': Wij bieden aanvullend advies afhankelijk van uw situatie.
    • 'Bericht': Dit bericht verschijnt als uw wifi kan worden verbeterd. Selecteer het om onze oplossingen te bekijken:
      •  'Installeer een Wi-Fi Booster': U hebt een probleem met de wifi dekking in de kamer waar u bent. Wij adviseren u om een Wi-Fi Booster te installeren.
      •  'Hulp nodig': We gaan u een Happy House bezoek aanbieden. Een technicus zal langs komen om uw wifi netwerk te optimaliseren...
      • 'Breng je toestellen dichter bij je b-box': Uw toestel is te ver van uw modem verwijderd
      • 'Koppel enkele toestellen los van je wifinetwerk': Er zijn te veel apparaten tegelijkertijd aangesloten op wifi. Schakel enkele ervan uit om de kwaliteit van de wifi te verbeteren.
      • 'Aanbeveling': Een te oud apparaat vertraagt de wifi. We raden u aan om de verbinding met de wifi te verbreken en met die modem te verbinden met een ethernetkabel.