×

Verbeter je wifi met de MyProximus-app

De MyProximus app helpt je om de wifi verbinding van je toestel te optimaliseren en te testen. We leggen uit hoe:

1. Ga naar de MyProximus app. Download hem indien je hem nog niet hebt.
  2. Je moet beheerder in MyProximus zijn. Als er al een beheerder in je familie of bedrijf is, dan kunt je de wifi via zijn MyProximus-app optimaliseren.
  3. Ga naar Diensten , rechts onderaan, en scroll naar onder tot aan Wifi beheer. Zie je geen Wifi beheer? Ga naar de Play Store of App store om er zeker van te zijn dat de app geüpdatet is.
  4. De MyProximus app analyseert de toestand van je wi-fi en bied je, afhankelijk van je situatie, één of meerdere van deze oplossingen aan. Selecteer de oplossing om deze te implementeren:
    • 'Vervang gratis je b-box-modem': je b-box is een ouder model. Volg de instructies in de app om deze te vervangen.
    • 'De beste wifi-ervaring in je huis': We raden je aan je wifi te upgraden om deze in het hele huis te verbeteren. Je hoeft niets te doen, geef gewoon je toestemming.
    • 'Je wifi is geoptimaliseerd!': Wij bieden aanvullend advies afhankelijk van je situatie.
    • 'Bericht': Dit bericht verschijnt als je wifi kan worden verbeterd. Selecteer het om onze oplossingen te bekijken:
      •  'Installeer een Wi-Fi Booster': Je hebt een probleem met de wifi dekking in de kamer waar je bent. Wij adviseren je om een Wi-Fi Booster te installeren.
      •  'Hulp nodig': We gaan je een Happy House bezoek aanbieden. Een technicus zal langs komen om je wifi netwerk te optimaliseren...
      • 'Breng je toestellen dichter bij je b-box': Je toestel is te ver van je modem verwijderd.
      • 'Koppel enkele toestellen los van je wifinetwerk': Er zijn te veel apparaten tegelijkertijd aangesloten op de wifi. Schakel enkele ervan uit om de kwaliteit van de wifi te verbeteren.
      • 'Aanbeveling': Een te oud apparaat vertraagt de wifi. We raden je aan om de verbinding met de wifi te verbreken en met die modem te verbinden met een ethernetkabel.