×

Instellingen om een FTP-verbinding te maken om je website te updaten

Je kan geen gratis website meer aanmaken.

Gratis websites zijn enkel beschikbaar voor bestaande gebruikers. Wil je je eigen website bouwen? Bekijk onze hosting oplossingen.

De overdracht van de webpagina's op de webserver moet gebeuren via een programma dat FTP (File Transfer Protocol) ondersteunt. Vul de volgende instellingen in om een verbinding te maken met de webserver:

• Host of server name: users.skynet.be
  • FTP-poort: 21
  • Gebruikersnaam: de login van je internetverbinding
  • Paswoord: het wachtwoord van je internetverbinding

Je kunt enkel verbinden met een bestaande webruimte op http://users.skynet.be/uw-website wijzigen. De meeste web-editors hebben een geïntegreerd FTP-programma om sites te beheren. Zo kun je vanuit hetzelfde programma gemakkelijk je webpagina aanpassen en uploaden.

Maak je gebruik van een web-editor zonder een geïntegreerde FTP-programma, kun je altijd een apart FTP-programma zoals FileZilla gebruiken.

Aangezien er een heel breed gamma van web-editors en FTP-programma’s is, raden wij je aan om de helpteksten of de handleiding van je applicatie te raadplegen om de specifieke mogelijkheden te kennen.