Je Wi-Fi Booster resetten

Heb je een probleem met je Wi-Fi Booster? Probeer eerst de volgende oplossingen:

1. Start je Wi-Fi Booster opnieuw op door op de Power-knop te drukken om het apparaat uit te schakelen en enkele seconden later opnieuw in te drukken. De Power-LED licht niet op? Controleer of het apparaat is aangesloten op een stopcontact.
  2. Controleer of de schakelaar aan de achterkant van de Wi-Fi Booster in de AUTO-stand staat, tenzij je deze via een Ethernetkabel op de modem hebt aangesloten (in dit geval moet de schakelaar op Access Point staan).
  3. De Wi-Fi Booster opnieuw synchroniseren. Let op: Denk eraan dat dubbele synchronisatie vereist is, zoals aangegeven in de installatiegids.
  4. Kijk naar de lampjes van je Wi-Fi Booster.

Je probleem is niet opgelost? Wij raden je aan om de Wi-Fi Booster te resetten:

1. Druk minstens 10 seconden met een potlood of tandenstoker in het kleine gaatje aan de achterkant van het apparaat.
  2. Laat los wanneer alle LED's behalve Power en WPS uitgaan. Het WPS-indicatielampje gaat na enkele seconden uit.
  3. Koppel je Wi-Fi Booster los.

Je Wi-Fi Booster is gereset. Je kunt het opnieuw installeren.

Réinitialisation du Wi-Fi Booster