×

Controlelampjes op uw Wi-Fi Booster

Werkt uw Wi-Fi Booster correct? Check de controlelampjes om het zeker te weten.

Smart Entreprise
Lampjes van uw Wi-Fi Booster nakijken Een probleem met de Wi-Fi Booster? Kijk naar de lampjes.

Témoin lumineux Power Power

Dit controlelampje geeft aan of de Wi-Fi Booster aanstaat. Is dat niet zo, check dan of de voedingskabel goed aangesloten is en de schakelaar achteraan het toestel op I staat.

Témoin lumineux Qualité de la liaison Link Quality

Dit controlelampje geeft aan of de Wi-Fi Booster het wi-fi signaal van de b-box 3 ontvangt:

•  Témoin lumineux Signal parfait (lumière verte)Groen = perfect signaal.
  • Témoin lumineux Signal correct (lumière jaune)Geel = goed signaal.
  • Témoin lumineux Signal de mauvaise qualité (lumière rouge)Rood = zwak signaal. Verplaats het toestel of gebruik een tweede toestel om het signaal te herhalen. We raden u aan hem in de hoogte te plaatsen, op een goed verluchte plaats, niet in een kast.

Témoin lumineux Point d'accès (Access Point) Access Point

Dit controlelampje moet branden. Brandt het niet? Wij raden u aan om opnieuw te beginnen installatie en synchronisatie van de Wi-Fi Booster.

Témoin lumineux WPS WPS

Dit controlelampje geeft aan hoe het staat met de synchronisatie tussen de b-box 3 en de Wi-Fi Booster. Normaal brandt dit controlelampje niet. Als u de Wi-Fi Booster en de b-box 3 wilt synchroniseren of hersynchroniseren, druk dan op de WPS-knop van de b-box 3 en binnen twee minuten op die van de Wi-Fi Booster. De WPS-controlelampjes zullen ongeveer twee minuten knipperen en dan uitgaan. De synchronisatie is dan afgelopen.

Témoin lumineux WPS Wi-Fi

Een toestel is verbonden met het wifi-netwerk van de Wi‑Fi Booster.