×

Hoe de Studio 100 GO Pass bestellen?

Bestel de Studio 100 GO Pass bij u thuis voor gebruik op Proximus TV en via de app:

• Via de Studio 100 GO Pass-app:
    1. Start de app. Een scherm legt u uit hoe u kunt bestellen.
    2. Klik op de link in het bestelscherm . U wordt doorgestuurd naar MyProximus.
    3. Kies de optie Studio 100 GO Pass.
  • Via het tv-menu
    1. Ga naar zender 100 en druk op de rode knop van uw afstandsbediening.
    2. Geef uw aankooppincode in (deze is standaard 1234 , behalve als u uw pincodes voor Proximus TV gewijzigd hebt).
    3. Klik op Bevestigen. U krijgt een bevestigingsscherm.
  • Via MyProximus
    1. Log in op MyProximus om uw producten en diensten te beheren.
      Bekijk uw producten
    2. U ziet de producten gelinkt aan uw klantenrekening: internet, tv, gsm, enz.
      • U hebt Proximus TV ? Klik onder TV op het telefoonnummer naast Proximus TV. In het vakje Kids, klik op Beschikbaar. Kies de optie Studio 100 GO Pass en klik op Bestellen. U krijgt een bevestigingsemail.
      • U hebt enkel een gsm abonnement? Klik op uw gsm-nummer. In de keuzebox Opties, klik op Beschikbaar. Selecteer de optie Studio 100 GO Pass en klik op Bestellen. U krijgt een bevestigingsemail.
  • Via telefoon of in een verkooppunt

Bel ons of zoek een verkooppunt in de buurt. U krijgt een document waarin de bestelling van de optie bevestigd wordt.

De bestelling is gebeurd, wat nu?

• Direct na uw bestelling krijgt u toegang tot Studio 100 GO Pass op uw televisie.
  • Na max. 24 h, kunt u inloggen op de Studio 100 GO-app.

Bekijk ook hoe Studio 100 GO gebruiken op uw televisie of op de app.