×

Studio 100 GO Pass bestellen en gebruiken

Bestel en gebruik Studio 100 GO op de app, tv of web.

Studio 100 GO bestellen

Bestel de Studio 100 GO Pass via je tv-menu, via  MyProximus (app of web) of via de Studio 100 GO pass-app:

• Via de My Proximus-app
    1. Open de MyProximus-app. Heb je de app nog niet? Download de MyProximus-app.
    2. Tik op Producten.
    3. Kies je tv product.
    4. Tik op het tabblad Opties.
    5. Scrol naar beneden en kies Studio 100 GO Pass.
    6. Bevestig je keuze.
    7.  Je optie is geactiveerd. Je kunt kijken naar je nieuwe tv-programma’s binnen enkele uren.
  • Via het tv-menu
    1. Druk op  of la touche menu afhankelijk van je afstandsbediening. Ga naar Abonnementen of Shop > Activeer een optie. Kies Studio 100 GO.
    2. Geef je aankooppincode in (deze is standaard 1234 , behalve als je je pincodes voor Proximus TV gewijzigd hebt).
    3. Klik op Bevestigen. Je krijgt een bevestigingsscherm.
  • Via MyProximus
    1. Log in op MyProximus om je producten en diensten te beheren.
      Bekijk je producten
    2. Je ziet de producten gelinkt aan je klantenrekening: internet, tv, gsm, enz.
      • Je hebt Proximus TV ? Klik onder TV op het telefoonnummer naast Proximus TV. In het vakje Kids, klik op Beschikbaar. Kies de optie Studio 100 GO Pass en klik op Bestellen. Je krijgt een bevestigingsemail.
      • Je hebt enkel een gsm abonnement? Klik op je gsm-nummer. In de keuzebox Opties, klik op Beschikbaar. Selecteer de optie Studio 100 GO Pass en klik op Bestellen. Je krijgt een bevestigingsemail.
  • Via de Studio 100 GO Pass-app:
    1. Start de app. Een scherm legt je uit hoe je kunt bestellen.
    2. Klik op de link in het bestelscherm. Je wordt doorgestuurd naar MyProximus.
    3. Kies de optie Studio 100 GO Pass.

De bestelling is gebeurd, wat nu?

• Direct na je bestelling krijg je toegang tot Studio 100 GO Pass op je televisie.
  • Na max. 24 h, kun je inloggen op de Studio 100 GO-app.

Bekijk ook hoe je Studio 100 GO gebruikt op je televisie of op de app.

Studio 100 GO gebruiken

Ontdek hoe je kan genieten van de Studio 100 GO Pass op Proximus TV, via de app of via web.

• Op je televisie, kunnen je kinderen kijken naar tv-series, films en Studio 100 clips.
  • Op de app kunnen ze dit ook maar bovendien ook spelletjes spelen, boeken lezen en content downloaden om later zonder internetverbinding te bekijken.
    Verbruik minder mobile data

Je gebruikt ongeveer 500 MB per uur bij het bekijken van filmpjes via de app. Download dus de boeken, filmpjes en spelletjes die je interesseren om Studio 100 GO te gebruiken zonder internetverbinding.

Om de video’s van de Studio 100 GO Pass per stuk te bekijken, ga je naar zender 49 en druk je op de gele knop van je afstandsbediening. Om onbeperkt items te bekijiken, bestel je de Studio 100 GO Pass.

Installeer de Studio 100 GO-app op je gsm of tablet.

1. Download Studio 100 GO in de Play Store of in de App Store.

Play Store Voor Android-gsm's of -tablets (Android 4.0 of hoger)

App Store Voor iPod, iPhone of iPad (iOS 7.0 of hoger)

2. Geef de app toestemming om toegang te krijgen tot je locatie.
    Waarom? We moeten je locatie kunnen checken vanwege auteursrechten.
    • Wanneer je in het buitenland bent, kun je geen nieuwe content ontdekken.
    • Je hebt wel zonder probleem toegang tot de content die je gedownload hebt in België.
  3. Start de app Studio 100 GO op.
  4. Voer je e-mailadres in.
  5. Kies je item. Om items met een slot te bekijiken, bestel je de Studio 100 GO Pass.
  6. Heb je een Studio 100 GO Pass besteld ? Er zijn 2 mogelijkheden:
    • Op bepaalde items kun je niet klikken? Het kan na je bestelling van Studio 100 GO tot max. 24 je duren eer je toegang krijgt tot alle content in de app. Excuses hiervoor :(.
    • Kun je wel op alle items klikken? Selecteer een spel, video of boek. Je kunt kiezen om te spelen, kijken, of downloaden op je toestel (om vervolgens deze content te gebruiken zonder internetverbinding).
      PS : alvorens de content te downloaden, zorg er dan voor dat je voldoende plaats hebt op je gsm of tablet.

Je kunt Studio 100 GO op een onbeperkt aantal toestellen installeren. Maar de app kan op maximum 4 toestellen tegelijk gebruikt worden.

1. Surf naar www.studio100go.com. Let op, je computer moet voldoen aan een aantal vereisten : een recente versie van Chrome, Firefox of Explorer en werken met Windows 7, Windows 8, Windows 10 of Mac OS.
  2. Voer je e-mailadres in.
  3. Kies je item. Om items met logo te bekijiken, bestel je Studio 100 GO Pass.
  4. Heb je Studio 100 GO Pass bestelt. Er zijn 2 mogelijkheden:
    • Op bepaalde items kun je niet klikken? Het kan na je bestelling van Studio 100 GO tot max. 24 je duren eer je toegang krijgt tot alle content in de app. Excuses hiervoor :(.
    • Kun je wel op alle items klikken? Selecteer een spel, video of boek.

Maximum 4 computers kunnen zich op hetzelfde moment en met hetzelfde account verbinding maken met studio100go.com.