PhoneMail-code terugvinden of wijzigen

Bent u uw PhoneMail-code kwijt, of wilt u deze wijzigen? Stel een nieuwe geheime code in via het nummer 1969 of wijzig uw PhoneMail-code online.

• Uw PhoneMail-code wijzigen via het gratis nummer 1969
    1. Bel met uw vaste lijn naar het nummer 1969.
    2. Kies optie 3 (Instellingen), dan optie 2 (Persoonlijke code).
    3. Volg de instructies.
  • Uw PhoneMail-code online wijzigen
    1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
    2. Klik daarna op uw vaste lijn.
    3. Klik in de box Diensten op de tab Actief.
    4. Doorloop de geactiveerde diensten tot u PhoneMail ziet.
    5. Klik op PhoneMail en daarna op Beheren.
    6. Klik op Geactiveerde slimme diensten en daarna op PhoneMail beheren.
    7. In de rubriek Beheer van het paswoord kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

Uw PhoneMail-code mag 6 tot 8 cijfers bevatten.Voor de hand liggende combinaties, zoals 123456 of 111111, worden automatisch geweigerd.

Uw nieuwe PhoneMail-code zal binnen de 2 uur in werking treden.