×

Hoeveel data verbruikt Pickx op gsm of het web?

Tv-kijken op je gsm, tablet of pc verbruikt internetvolume.

Hoeveel MB per uur verbruik je als je op verplaatsing tv kijkt?

• Via de Proximus Pickx-app: tussen 500 MB (Standard Definition) en 700 MB (High Definition) per uur.
  • Via proximuspickx.be: tussen 675 MB (Standard Definition) en 735 MB (High Definition) per uur.

Dit volume wordt van je vast internetabonnement afgehouden (indien je Pickx-app via wifi gebruikt) ofwel van je mobiel internetabonnement (indien je Pickx-app via het 5G-, 4G- of 3G-netwerk gebruikt).

Ben je reeds Tuttimus of Minimus klant? Elk mobiel nummer in je pack ontvangt 1 GB gratis internetvolume erbij om de Proximus Pickx-app in België en in de Europese Unie te bekijken.

Ben je reeds Flex klant? Elk mobiel nummer in je pack ontvangt 5 GB gratis internetvolume erbij om de Proximus Pickx-app in België en in de Europese Unie te bekijken.

Ben je reeds Flex Premium klant? Elk mobiel nummer in je pack ontvangt 20 GB gratis internetvolume erbij om de Proximus Pickx-app in België en in de Europese Unie te bekijken.

Heb je een EPIC-combo? Het verbruik van de Pickx-app is inbegrepen in je EPIC-combo-abonnement.

Hoeveel data heb je deze maand aan televisiekijken gespendeerd?

Je kunt dit verbruik op 3 manieren controleren