×

Hoeveel data verbruikt Proximus TV op gsm of het web?

Tv-kijken op uw gsm, tablet of pc verbruikt internetvolume.

Gratis data tijdens de matchen van de Rode Duivels!

Ongeacht de versie van de app zal de data gratis zijn voor de matchen van de Rode Duivels tijdens het Wereldkampioenschap voetbal 2018.

Hoeveel MB per uur verbruikt u als u op verplaatsing tv kijkt?

• Via de Proximus TV-applicatie: tussen 500 MB (Standard Definition) en 700 MB (High Definition) per uur.
  • Via proximustv.be: tussen 675 MB (Standard Definition) en 735 MB (High Definition) per uur.

Dit volume wordt van uw vast internetabonnement afgehouden (indien u Proximus TV via wifi bekijkt) ofwel van uw mobiel internetabonnement (indien u Proximus TV via het 3G- of 4G-netwerk bekijkt).

Bent u reeds Tuttimus of Minimus klant? Elk mobiel nummer in uw pack ontvangt 1 GB gratis internetvolume erbij om de tv-app in België en in de Europese Unie te bekijken.

Hoeveel data hebt u deze maand aan televisiekijken gespendeerd?

U kunt dit verbruik op 2 manieren controleren