×

Hoe een film huren of uw kadofilm kiezen?

U kunt op uw tv een programma, een film of een serie in vod (video on demand) huren – soms zelfs in promotie. Bij sommige Packs mag u bovendien elke maand een kadofilm kiezen uit een speciale catalogus.

Nieuwe TV-menu

Nieuwe TV-menu
Een tv-programma, een film of een serie huren
  1. Druk op Menu-toestel. Ga omlaag naar shop.
  2. Kies op aanvraag > films, series of tv op aanvraag
  3. Maak uw keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.
Een film in promotie huren
  1. Druk op Menu-toestel. Ga omlaag naar shop.
  2. Kies op aanvraag > films > in promotie.
  3. Maak uw keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.
Uw kadofilm kiezen

De kadofilm is beschikbaar bij sommige Packs. De prijs wordt er enkel ter informatie vermeld.

1. Druk op Menu-toestel. Ga omlaag naar shop.
  2. Kies op aanvraag > films > kadofilm.
  3. Maak uw keuze in de catalogus, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.

Hoeveel kadofilms hebt u ontvangen?

Een teller links onderaan uw scherm geeft het aantal kadofilms weer die u nog tegoed hebt.

TV-menu

TV Menu

Een tv-programma, een film of een serie huren
  1. Druk op Menu-toestel. Ga naar op aanvraag.
  2. Kies films, series of tv op aanvraag.
  3. Maak uw keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.
Een film in promotie huren
  1. Druk op Menu-toestel. Ga naar op aanvraag.
  2. Kies films > in promotie.
  3. Maak uw keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.
Uw kadofilm kiezen

De blockbuster cadeau is beschikbaar bij sommige Packs. De prijs wordt er enkel ter informatie vermeld.

1. Druk op Menu-toestel. Ga naar op aanvraag.
  2. Kies films > kadofilm.
  3. Maak uw keuze in de catalogus, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.

Hoeveel kadofilms hebt u ontvangen?

Een teller links onderaan uw scherm geeft het aantal kadofilms weer die u nog tegoed hebt.