×

Hoe een film huren of uw bonusfilm kiezen?

U kunt op uw tv een programma, een film of een serie in vod (video on demand) huren – soms zelfs in promotie. Bij sommige Packs mag u bovendien elke maand een bonusfilm kiezen uit een speciale catalogus.

Nieuwe TV-menu

Nieuwe TV-menu
Een tv-programma, een film of een serie huren
  1. Druk op Menu-toestel. Ga omlaag naar shop.
  2. Kies op aanvraag > films, series of tv op aanvraag
  3. Maak uw keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.
Een film in promotie huren
  1. Druk op Menu-toestel. Ga omlaag naar shop.
  2. Kies op aanvraag > films > in promotie.
  3. Maak uw keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.
Uw bonusfilm kiezen

Een bonusfilm is in de Tuttimus/Familus-Packs in de catalogus van mijn bonusfilm per maand inbegrepen. De aangegeven prijs voor elke film is slechts indicatief. De bonusfilm moet binnen de maand worden gebruikt, anders gaat deze verloren. Elke maand verschijnt er een maandelijkse herinnering op het scherm van uw Proximus TV.

In bepaalde omstandigheden kunnen er bonusfilms aan u worden aangeboden, ook als u geen Tuttimus/Familus-Packs heeft. Ze kunnen door de hele filmcatalogus worden gebruikt, ongeacht de duur ervan.

1. Druk op Menu-toestel. Ga omlaag naar shop.
  2. Kies op aanvraag > films > bonusfilm.
  3. Maak uw keuze in de catalogus, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.

Hoeveel bonusfilms hebt u ontvangen?

Een teller links onderaan uw scherm geeft het aantal bonusfilms weer die u nog tegoed hebt.

TV-menu

TV Menu

Een tv-programma, een film of een serie huren
  1. Druk op Menu-toestel. Ga naar op aanvraag.
  2. Kies films, series of tv op aanvraag.
  3. Maak uw keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.
Een film in promotie huren
  1. Druk op Menu-toestel. Ga naar op aanvraag.
  2. Kies films > in promotie.
  3. Maak uw keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.
Uw bonusfilm kiezen

Een bonusfilm is in de Tuttimus/Familus-Packs in de catalogus van mijn bonusfilm per maand inbegrepen. De aangegeven prijs voor elke film is slechts indicatief. De bonusfilm moet binnen de maand worden gebruikt, anders gaat deze verloren. Elke maand verschijnt er een maandelijkse herinnering op het scherm van uw Proximus TV.

In bepaalde omstandigheden kunnen er bonusfilms aan u worden aangeboden, ook als u geen Tuttimus/Familus-Packs heeft. Ze kunnen door de hele filmcatalogus worden gebruikt, ongeacht de duur ervan.

1. Druk op Menu-toestel. Ga naar op aanvraag.
  2. Kies films > bonusfilm.
  3. Maak uw keuze in de catalogus, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. U hebt uw pincode nodig. Standaard is uw pincode 1234.

Hoeveel bonusfilms hebt u ontvangen?

Een teller links onderaan uw scherm geeft het aantal bonusfilms weer die u nog tegoed hebt.