Hoe tv gebruiken?

Werd tv pas bij jou geïnstalleerd? Op deze support page tonen we je stap voor stap hoe je de afstandbediening universeel maakt, hoe je de volgorde van de tv-zenders wijzigt, je opnames beheert of je hardware opnieuw opstart.

Universele afstandsbediening: slechts één afstandbediening voor je tv en je decoder

Gebruik slechts één afstandsbediening voor je decoder en je televisie: maak je afstandsbediening universeel

Je tv personaliseren: de volgorde van de zenders wijzigen

De volgorde van de tv-zenders is afhankelijk van de regio: bekijk de volgorde van de zenders en pas deze aan zoals je wilt

Opnemen

Een reeks, film of programma opnemen is heel gemakkelijk: Hoe kan je een programma opnemen en je opnames beheren?

Een probleem met draadloze televisie?

Met een Wi-Fi Booster kijk je tv zonder kabels, via het wifinetwerk in je woning.

Met een Wi-Fi Bridge kijk je tv zonder kabels, via het wifinetwerk in je woning.

Met een PLC-adapter of een Wi-Fi Extender kijk je tv zonder kabels, via het elektriciteitsnetwerk in je woning.

Ook met een Ruckus-adaptor heb je geen kabels nodig om tv te bekijken.