×

Springt je tv-toestel 's nachts vanzelf aan?

Je decoder start 's nachts soms opnieuw op om zijn software te updaten. Sommige tv-toestellen springen automatisch aan wanneer de decoder opstart. Het risico bestaat dus dat ook je tv midden in de nacht begint te spelen

Android TV decoder

Décodeur Android TV

Er zijn twee oplossingen:

• Zet je decoder in sluimerstand (standby) door op de Bouton On off -toets te drukken. Druk nogmaals op deze toets om tv te kunnen kijken.
  • Wijzig de instellingen van je decoder:
    1. Druck op Bouton Retour au menu
    2. Ga naar > Instellingen Toestel > Apparaatvoorkeuren >  HDMI > HDMI CEC. Schakel HDMI CEC uit.

Autre décodeur

Er zijn twee oplossingen:

• Zet je decoder in sluimerstand (standby) door op de -toets te drukken. Druk nogmaals op deze toets om tv te kunnen kijken.
  • Wijzig de instellingen van je decoder:
    1. Druk op
    2. Kies Instellingen > Systeem > Beeld > Automatische HDMI-selectie > Neen. Druk op om te valideren.

Wanneer je tv wilt kijken, druk je op de toetsen Image en om je decoder en je tv-toestel aan te zetten.

Wil je dat je tv-toestel automatisch begint te spelen wanneer je je decoder aanzet?

Wijzig de instellingen als volgt:

1. Druk op
  2. Kies Instellingen > Systeem > Beeld > Automatische HDMI-selectie > Ja. Druk op om te valideren.