Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Gratis TV Replay: hoe en voor wie?

TV Replay

TV Replay is een functie van Proximus waarmee u in uw tv-gids 36 uur terug in de tijd kunt gaan om programma's te bekijken die al zijn uitgezonden. Er zijn 2 formules beschikbaar:

  • TV Replay (gratis): 36 uur terug in de tijd
  • TV Replay + (betalend): 36 uur terug in de tijd + de mogelijkheid om vooruit te spoelen in het bekeken programma
Hebt u recht op gratis TV Replay?

Beschikt u over een Pack met TV (gecommercialiseerd na 2012) dan krijgt u sinds 1 juni 2015 TV Replay gratis in uw Pack. U kunt TV Replay onmiddellijk gebruiken via uw tv-gids: druk op de -toets van uw afstandsbediening, kies een programma in het verleden waar het TV Replay-logo TV Replay mogelijk bij staat en druk op om het te bekijken.

Hebt u een Pack maar kunt u TV Replay niet gebruiken, contacteer ons dan om een nieuw pack te activeren.

Wat moet u doen om het te gebruiken?

U kunt TV Replay onmiddellijk gebruiken via uw tv-gids. Druk op de -toets van uw afstandsbediening, kies een programma in het verleden waar het TV Replay-logo TV Replay mogelijk bij staat en druk op om het te bekijken.

Less hoe TV Replay gebruiken.

Waarom ziet u op het scherm dat TV Replay betalend is?

Indien u over een Pack beschikt (gecommercialiseerd na 2012) werd de activatie reeds voor u gedaan - u hoeft hiervoor dus niets meer te ondernemen. De betalende optie die wordt getoond is niet voor u van toepassing.

Waarom ziet u € 3 op uw factuur?

U hebt waarschijnlijk een Proximus-Pack aangekocht voor 2012. Neem contact met ons op om over te schakelen naar een nieuwer Pack. TV Replay is immers gratis bij Pack die aangekocht werden na 2015.

U hebt een Pack, maar TV Replay verschijnt niet in de tv-gids

Koppel uw modem en decoder af. Sluit daarna opnieuw uw modem aan en daarna uw decoder. Als u hierna nog altijd geen TV Replay hebt, contacteer ons.

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?