×

Hoe je tv-opnames bekijken?

Heb je een tv-programma opgenomen? Je kunt het nadien bekijken op je tv, maar ook via je gsm, tablet of computer.

Let op: als je de beschikbaarheid van een opname hebt gewijzigd in Nooit wissen of Wissen indien schijf vol, dan kun je deze opname enkel bekijken op je tv.

• Via je tv-decoder
  • Via je gsm of tablet
  • Via je computer

Via je tv-decoder

1. Druk op de menu-toets op je afstandsbediening.
  2. Selecteer Mijn bibliotheekMijn opnames (of selecteer Mijn opnamesOpgenomen, afhankelijk van je tv-menu).
  3. Selecteer een programma en kies vervolgens Kijken om de opname te bekijken.

Via je gsm of tablet

Om je opname te kunnen bekijken op je gsm of tablet, moet je beschikken over de Proximus Pickx-app.

1. Open de Proximus Pickx-app.
  2. Druk op  Mijn opnames
  3. Druk op een programma. Als je  ziet, kun je dit programma niet op je gsm of tablet zien, alleen via de tv-decoder.
  4. Het programma start automatisch.

Voorlopig kun je op je smartphone of tablet enkel programma's bekijken die je hebt opgenomen op de volgende zenders: AB3, AB3 HD, Canvas, Canvas HD, CAZ, Club RTL, Club RTL HD, Eén, Eén HD, KADET, KETNET, La Deux, La Deux HD, La Trois, La Trois HD, La Une, La Une HD, Nickelodeon FR, Nickelodeon NL/Spike, Plug RTL, Plug RTL HD, Q2, Q2 HD, RTL-TVI, RTL-TVI HD, VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD, Vitaya, vtm, vtm HD, vtm Kzoom, CAS HD, Ketnet HD, Nick spike, Nick junior FR, Nick junior NL, Viceland NL, Viceland FR, Kadet.

Via je computer

1. Surf naar www.proximuspickx.be
  2. Klik op Mijn video's > Mijn opnames. Als je "Beschik. op decoder" ziet, kun je dit programma niet op je computer zien, alleen op de tv-decoder.
  3. Kies een opname en speel ze af.

Voorlopig kun je op je computer enkel programma's bekijken die je hebt opgenomen op de volgende zenders: AB3, AB3 HD, Canvas, Canvas HD, CAZ, Club RTL, Club RTL HD, Eén, Eén HD, KADET, KETNET, La Deux, La Deux HD, La Trois, La Trois HD, La Une, La Une HD, Nickelodeon FR, Nickelodeon NL/Spike, Plug RTL, Plug RTL HD, Q2, Q2 HD, RTL-TVI, RTL-TVI HD, VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD, Vitaya, vtm, vtm HD, vtm Kzoom, CAS HD, Ketnet HD, Nick spike, Nick junior FR, Nick junior NL, Viceland NL, Viceland FR, Kadet.