Pincodes voor je tv

Voor je tv zijn er 2 pincodes, dat wil zeggen 2 geheime codes van 4 cijfers. Standaard is de pincode 1234.

• Een kinderslotpincode die je gebruikt om toegang te krijgen tot zenders die je beveiligd hebt of om de verschillende configuratiemenu’s te raadplegen.
  • De aankooppincode die je gebruikt om een video op aanvraag te huren of om je aankopen te bevestigen (abonnement, boeket, Pass, enz.).

Standaard is de pincode 1234, maar je kan deze zo vaak je wil wijzigen, deactiveren of heractiveren.

• Proximus Pickx application
    Je code op de tv-app

•
    Je code op de tv

Je code op de tv-app

Proximus Pickx application

Druk  > Kinderslot. Druk je code (Standaard is de pincode 1234):

• Je pincode wijzigen: druk Pincode wijzigen.
  • Het kinderslot deactiveren: druk Kinderslot.
  • De leeftijd van het kinderslot selecteren: druk Leeftijdsrestrictie.
  • Titels verbergen: druk Verberg ook de titels.

Als het kinderslot op je tv-app wordt gewijzigd, wordt het automatisch op de decoder gewijzigd.

Als je je pincode niet meer terugvindt, bel het gratis nummer 0800 99 696 en hou je klantnummer bij de hand (waar vind je je klantnummer?). Wij zullen je pincode opnieuw instellen op de standaardcode (d.w.z. 1234).

Je code op de tv

Wat is je tv-menu?

Pickx Menu

Tv-menu met het blauwe/paarse Proximus-logo
  1. Druk op de menu-toets . Selecteer Instellingen > Systeem > Veiligheid / privacy.
  2. Geef je kinderslotpincode in (standaard is deze 1234). Vervolgens kan je je kinderslotpincode en aankooppingcode activeren, deactiveren of wijzigen.
  3. Selecteer Bevestigen om de wijzigingen op te slaan. De wijziging gebeurt onmiddellijk.

Als je je pincode niet meer terugvindt, bel het gratis nummer 0800 99 696 en hou je klantnummer bij de hand (waar vind je je klantnummer?). Wij zullen je pincode opnieuw instellen op de standaardcode (d.w.z. 1234).

Als het kinderslot op je decoder wordt gewijzigd, wordt het automatisch in de tv-app gewijzigd.

TV Menu classic

Tv-menu met de menubalk onderaan het scherm
  1. Druk op de menu-toets . Selecteer Mijn account > Instellingen> Instellingen pincode.
  2. Geef je kinderslotpincode in (standaard is deze 1234) en druk op Pincodes beheren. Vervolgens kan je je kinderslotpincode en aankooppingcode activeren, deactiveren of wijzigen.
  3. Selecteer Bevestigen om de wijzigingen op te slaan. De wijziging gebeurt onmiddellijk.

Als je je pincode niet meer terugvindt, bel het gratis nummer 0800 99 696 en hou je klantnummer bij de hand (waar vind je je klantnummer?). Wij zullen je pincode opnieuw instellen op de standaardcode (d.w.z. 1234).

Als het kinderslot op je decoder wordt gewijzigd, wordt het automatisch in de tv-app gewijzigd.

Nieuwe Pickx menu

TV menu with menu at the bottom of the screen
  1. Druk the menu keyInstellingen > Kinderslot en pincode
  2. Geef je kinderslotpincode in (standaard is deze 1234). Vervolgens kan je je pincode activeren, deactiveren of wijzigen.

Als je je pincode niet meer terugvindt, bel het gratis nummer 0800 99 696 en hou je klantnummer bij de hand (waar vind je je klantnummer?). Wij zullen je pincode opnieuw instellen op de standaardcode (d.w.z. 1234).

Als het kinderslot op je decoder wordt gewijzigd, wordt het automatisch in de tv-app gewijzigd.