×

Pincodes voor uw tv

Voor uw tv zijn er 2 pincodes, dat wil zeggen 2 geheime codes van 4 cijfers. Standaard is de pincode 1234.

• Een kinderslotpincode die u gebruikt om toegang te krijgen tot zenders die u beveiligd hebt of om de verschillende configuratiemenu’s te raadplegen.
  • De aankooppincode die u gebruikt om een video op aanvraag te huren of om uw aankopen te bevestigen (abonnement, boeket, Pass, enz.).

Standaard is de pincode 1234, maar u kunt deze zo vaak u wilt wijzigen, deactiveren of heractiveren.

• Proximus Pickx application
    Uw code op de tv-app
  • Uw code op de tv

Uw code op de tv-app

Proximus Pickx application

Druk  > Kinderslot. Druk uw code (Standaard is de pincode 1234):

• Uw pincode wijzigen: druk Pincode wijzigen.
  • Het kinderslot deactiveren: druk Kinderslot.
  • De leeftijd van het kinderslot selecteren: druk Leeftijdsrestrictie.
  • Titels verbergen: druk Verberg ook de titels.
Als het kinderslot op uw tv-app wordt gewijzigd, wordt het automatisch op de decoder gewijzigd.

Uw code op de tv

Wat is uw tv-menu?

Nieuwe TV menu

New TV menu
  1. Druk op de menu-toets . Selecteer Instellingen > Systeem > Veiligheid / privacy.
  2. Geef uw kinderslotpincode in (standaard is deze 1234). Vervolgens kunt u uw kinderslotpincode en aankooppingcode activeren, deactiveren of wijzigen.
  3. Selecteer Bevestigen om de wijzigingen op te slaan. De wijziging gebeurt onmiddellijk.

Als u uw pincode niet meer terugvindt, bel het gratis nummer 0800 99 696 en hou uw klantnummer bij de hand (waar vindt u uw klantnummer?). Wij zullen uw pincode opnieuw instellen op de standaardcode (d.w.z. 1234).

Als het kinderslot op uw decoder wordt gewijzigd, wordt het automatisch in de tv-app gewijzigd.

TV Menu

Menu TV
  1. Druk op de menu-toets . Selecteer Mijn account > Instellingen> Instellingen pincode.
  2. Geef uw kinderslotpincode in (standaard is deze 1234) en druk op Pincodes beheren. Vervolgens kunt u uw kinderslotpincode en aankooppingcode activeren, deactiveren of wijzigen.
  3. Selecteer Bevestigen om de wijzigingen op te slaan. De wijziging gebeurt onmiddellijk.

Als u uw pincode niet meer terugvindt, bel het gratis nummer 0800 99 696 en hou uw klantnummer bij de hand (waar vindt u uw klantnummer?). Wij zullen uw pincode opnieuw instellen op de standaardcode (d.w.z. 1234).

Als het kinderslot op uw decoder wordt gewijzigd, wordt het automatisch in de tv-app gewijzigd.