Tv: handleiding en installatiegids

Raadpleeg de handleiding van je decoder, je tv-menu of je draadloze oplossing.

Je decoder installeren

Ga na welke decoder je hebt en raadpleeg de installatiegids. Heb je meerdere decoders? Volg onze tips.

Gebruik van de Pickx tv-interface

Ga na welk tv-menu je hebt en raadpleeg de handleiding.


Onze draadloze oplossingen voor televisie installeren

Wil je tv-kijken zonder kabel tussen de decoder en de modem? Installeer dan ook je Wi-Fi Booster, Wi-Fi Bridge, Wi-Fi Extender of PLC-adapter.

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?