Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Multi-audio: veranderen van taal zonder te zappen

Dankzij de functionaliteit multi-audio kunt u de taal van een aantal zenders veranderen zonder te zappen. Bovendien bieden Één, Één HD en La Une audiobeschrijving aan voor bepaalde programma’s. Audiobeschrijving, audiovertelling of audiodescriptie (AD) is een speciale tv-oplossing voor blinden en slechtzienden. Naast de normale stemmen en geluiden die te horen zijn in het televisieprogramma, is er ook een vertelstem die beschrijft wat er gebeurt.


Multi-audio: verander de taal van alle zenders zonder te zappen

Druk op de OK-toets terwijl u naar de zender aan het kijken bent. Selecteer Opties en vervolgens Audio-taal (of maak direct een keuze uit de voorgestelde talen, afhankelijk van uw TV menu).

De dienst multi-audio is beschikbaar voor bepaalde programma’s op de volgende zenders: Baby TV, Cartoon Network FR, Één, Één HD, Euronews, La Une, La Une HD, La Deux, La Deux HD, La Trois, La Trois HD, Proximus 11+ (foot) en TCM Cinéma .

Baby TV Cartoon Network FR Één Één HD Euronews La Une (RTBF) La Une HD La Deux (RTBF) La Deux HD La Trois (RTBF) La Trois HD   Proximus 11+ (foot) TCM Cinéma


Audiobeschrijving: laat een stem beschrijven wat er gebeurt op het scherm

Druk op de OK-toets terwijl u naar de zender aan het kijken bent. Selecteer Taal en vervolgens Audiobeschrijving (of Opties > Audio taal, afhankelijk van het menu).

De dienst audiobeschrijving is beschikbaar voor bepaalde programma’s op Één, Één HD en La Une.

Één Één HDLa Une (RTBF)

Heeft deze info u geholpen?

Dank u

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?