×

Meerdere tv's: hoe een extra tv-toestel aansluiten?

Afhankelijk van je profiel kun je tot 3 tv-toestellen aansluiten. Controleer hier hoeveel tv’s u kunt aansluiten..

Voor elk bijkomend televisietoestel dien je te beschikken over een decoder en deze te verbinden met de modem via de ethernetkabel, de Wi-Fi Booster, de PLC-adapter, de Wi-Fi Extender of via de Wi-Fi Bridge.

Plaats de decoder in de buurt van het televisietoestel

Decoder bij een tv.

Sluit de decoder aan op de modem

Modem verbonden met een decoder met een ethernet kabel.

Je dient de modem te verbinden met de decoder via de ethernetkabel, de Wi-Fi Booster, de PLC-adapter, de Wi-Fi Extender of via de Wi-Fi Bridge.

Sluit de televisie aan op de decoder

Tv aangesloten op een decoder met een HDMI-kabel.

Sluit de decoder aan op het stopcontact

Decoder en power

Het opstarten en updaten van de decoder kan tot vijftien minuten duren.

De controlelampjes branden niet? Controleer of de kabels goed verbonden zijn en druk op de Power knop van de decoder.

Schakel je televisie aan en wacht op het startscherm

Controleer hier hoeveel tv’s u kunt aansluiten in HD

Indien je over meerdere tv's beschikt dan er beschikbaar zijn in HD, kies dan welke tv je wenst te kijken in HD. Deactiveer de HD op de tv's die je niet wenst te bekijken, en activeer de HD op deze die je wel wenst te bekijken in HD.

Activeren/deactiveren HD op een tv:

1. Druk op de menu-toestel van je afstandsbediening
  2. Volg de instructies in functie van je tv-menu:
    • Start je menu met Mijn bibliotheek, televisie en shop? Selecteer Instellingen> Systeem> HD activeren of deactiveren > HD activeren Ja/Nee > Bevestigen.
    • Start je menu met Televisie, op aanvraag? Selecteer Mijn account> Instellingen> Systeeminstellingen > Wens je de HD zenders te blokkeren Ja/Nee > Ok > Bevestigen.
  3. Deactiveer de HD op de decoder van je keuze, en activeer daarna de HD op de decoder van je keuze.