Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

De volgorde van de tv-zenders veranderen

Wijzig de volgorde van de zenders en stel de standaardnummering terug in wanneer u maar wilt.

Kies uw menu en volg de stappen.


Nieuwe TV menu

New TV menu
Gevolgen voor de andere zenders

Als u een zender van plaats verandert, kunnen andere zenders verplaatst worden. Voorbeeld: u zet zender 5 op de plaats van zender 1. De zender die op 1 stond, gaat naar 2, die van 2 naar 3, enz.

  1. Druk op de menu-toets en selecteer Instellingen Zenders hernummeren.
  2. Selecteer de zender die u wilt verplaatsen of typ direct het nummer en druk op the OK key.
  3. Kies dan de nieuwe plaats van de zender met de pijltjestoets of typ het nummer van zijn nieuwe plaats en bevestig met the OK key. De zender zal automatisch van plaats veranderen.
  4. Wanneer u klaar bent met het verplaatsen van de zenders, selecteert u Bevestigen en drukt op the OK key om de wijzigingen op te slaan.

U hebt de volgorde van de tv-zenders gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk.

Druk op de menu-toets en selecteer Instellingen Zenders hernummerenStandaard om de standaardvolgorde terug te zetten. De wijziging gebeurt onmiddellijk.

Een zender toegevoegd op een reeds bezet kanaal?

Denk er ook aan: alle zenders die volgen op het zendernummer dat je hebt aangepast, schuiven automatisch een plaatsje naar onderen op. Heb je bijvoorbeeld de tv-optie All Sports en verplaats je de zenders van Proximus 11+ naar nummer 1 tot en met 9? Dan verschuiven de zenders die daarvoor op nummer 1 tot en met 9 stonden naar 10 tot en met 18. En komt er nadien bijvoorbeeld een nieuwe kidszender bij op nummer 39? Dan zal deze het eerste vrije kanaalnummer vanaf 39 innemen. Het kan dan zijn dat de nieuwe kidszender bij jou niet tussen de overige kidszenders staat. Bekijk onze video voor meer informatie.

TV menu

TV menu
  1. Druk op de menu-toets en selecteer Mijn accountInstellingenZenders hernummeren.
  2. Selecteer eerst de zender die u wilt verplaatsen en druk op the OK key.
  3. Selecteer daarna de zender die u in de plaats wilt zetten en druk op the OK key. De zender zal automatisch van plaats veranderen.
  4. Wanneer u klaar bent met het verplaatsen van de zenders, drukt u op de pijl naar rechts en selecteert u Bevestigen om de wijzigingen op te slaan.

U hebt de volgorde van de tv-zenders gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk.

Druk op de menu-toets en selecteer Mijn accountInstellingenZenders hernummeren Standaard om de standaardvolgorde terug te zetten.

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?