×

Haal de stekker uit het stopcontact bij onweer

Onweer en bliksem, ook al valt het moeilijk te voorspellen, toch kan je zelf de nodige voorzorgen nemen.

Een gouden tip: trek niet alleen de stekker uit het stopcontact van je elektrische huishoudtoestellen en multimedia, maar vergeet ook je Proximus-apparatuur niet. Deze is even gevoelig als om het even welk ander elektrisch toestel!

Haal daarom altijd en gedurende de ganse onweersperiode je modem, decoders en wifi-toestellen uit de stekker. En bekijk het weerbericht op meteo.be.

Extra advies van onze experten

Leg de stekker minstens 1 meter verwijderd van het stopcontact om zeker te zijn dat je geen schade oploopt!

Modem

Trek de stroomkabels van je Proximus decoder en modem uit (b-box 3, 3v & 3v + of bbox 2 en glasvezelmodem).

Decoder

Trek de kabels van je decoder uit (V6, V5 mini of V5, V4, enz.)

Wifi-toestellen

Trek de kabels van je wifi-toestellen uit (Wi-Fi Booster, Wi-Fi Extender, Wi-Fi Bridge, enz.)