De SwipeBox-app downloaden en gebruiken

Wil je de foto's, filmpjes of muziek op je smartphone of tablet tonen op je televisie? Installeer eerst je SwipeBox en download daarna de SwipeBox-applicatie op je gsm of tablet.

1. Download en installeer de SwipeBox-app gratis via de app-winkel van je toestel. De app is niet beschikbaar voor Windows Phone.

Voor Android-toestellen
    met 4.0 of hoger

Voor iPhone of iPad
    met iOS 7.0 of hoger

2. Start de app, druk op Cast-icoon en selecteer je SwipeBox-toestel. Zorg ervoor dat je SwipeBox en de SwipeBox-app verbonden zijn met dezelfde modem.
  3. Kies de inhoud die je op je televisie wilt bekijken uit de verschillende menu's van de app:
    • Onlinevideo's: internetvideo's (YouTube en videopodcasts).
    • Galerij: al je foto's en video's (opgeslagen op je toestellen, op Facebook, in de Cloud van Proximus, enz.).
    • Muziek: al je muziek (opgeslagen op je toestellen, in de Cloud van Proximus, enz.) en internetradio's en audiopodcasts.
    • Etc.

SwipeBox

Hebt je nog een andere vraag? Contacteer ons.