Instellingen om te surfen via 5G, 4G of 3G

Wil je mobiel internetten (5G, 4G of 3G) met je gsm of tablet?

Dit heb je nodig:

Als je je toestel via onze webshop of in een van onze shops hebt gekocht, is het al geconfigureerd voor het Proximus-netwerk. Anders moet je eerst ons internettoegangspunt (APN - Access Point Name) configureren: internet.proximus.be. De procedure verschilt naargelang het toestel. Klik op de knop hieronder om je gsm of tablet stap voor stap te configureren:

Stel je gsm of tablet in Nieuw venster

Hulp nodig?