Details over verzonden sms’en (tijdstip, bestemming, enz.)

Wil je weten wanneer je een bepaalde sms hebt verstuurd? Of ben je op zoek naar een overzicht van al je verzonden sms’en van de afgelopen maanden? De stappen die je moet volgen zijn verschillend als je een abonnement of een Pay&Go-kaart hebt.

Bekijk op je online factuur of aanrekening datum, uur, bestemming en prijs van al je verstuurde sms’en.

1. Log in op MyProximus (via de website) om de details van je factuur of aanrekening te bekijken.
    Bekijk je facturen of aanrekeningen Nieuw venster
  2. Klik op de Bekijk details en opties van de maand en op Verbruik, vervolgens op Bekijk Details.
  3. Cliquez sur du mois concerné, puis sur Consommation. Cliquez ensuite sur Voir détails.
  4. Klik op Exporteer naar Excel.
  5. Download en open dit bestand met een rekenbladprogramma. Als je de kolommen verbreedt, zie je er de verbruiksdetails van je smsverkeer (kolom K) van die maand.

Bekijk online datum, uur, bestemming en prijs van je verstuurde sms’en van de laatste maand.

1. Log in op MyProximus om de details van je krediet te bekijken.
    Bekijk je krediet Nieuw venster
  2. Klik op je nummer, gevolgd door Oproep- en herlaadgeschiedenis.
  3. Kies in het afrolmenu het verkeerstype van sms’en dat je wilt zien:
    • nationaal: binnen België.
    • in de EU: in een EU-land naar een ander EU-nummer.
    • internationaal: verstuurd vanuit België naar het buitenland.
    • roaming: verstuurd buiten de EU.
  4. Klik op Filter toevoegen en je ziet die sms’en van de afgelopen 31 dagen.