×

Details over verzonden sms’en (tijdstip, bestemming, enz.)

Wilt u weten wanneer u een bepaalde sms hebt verstuurd? Of bent u op zoek naar een overzicht van al uw verzonden sms’en van de afgelopen maanden? De stappen die u moet volgen zijn verschillend als u een abonnement of een Pay&Go-kaart hebt.

Hebt u een abonnement?

Bekijk op uw online factuur of aanrekening datum, uur, bestemming en prijs van al uw verstuurde sms’en.

1. Log in op MyProximus om de details van uw factuur of aanrekening te bekijken.
    Bekijk uw factuur
  2. Klik, indien nodig, op uw factuur of aanrekening van uw Pack, internet, tv of vaste lijn.
  3. Klik op Details voor de factuur of aanrekening die u wilt bekijken.
  4. Een venster naar een gegevensbestand in Excel-formaat verschijnt.
  5. Download en open dit bestand met een rekenbladprogramma. Als u de kolommen verbreedt, ziet u er de verbruiksdetails van uw smsverkeer van die maand.

Sms'en van de lopende maand bekijken?
U kunt hiervan het verbruik raadplegen.

Hebt u een Pay&Go-kaart?
Bekijk online datum, uur, bestemming en prijs van uw verstuurde sms’en van de laatste maand.
  1. Log in op MyProximus om de details van uw krediet te bekijken.
    Bekijk uw krediet
  2. Bekijk de tabel met uw oproep- en herlaadgeschiedenis.
  3. Kies in het afrolmenu Selecteer transactie de sms’en die u wilt zien:
    • In de EU: in een EU-land naar een ander EU-nummer.
    • internationaal: verstuurd vanuit België naar het buitenland.
    • roaming: verstuurd buiten de EU.
  4. Klik op Toepassen en u ziet die sms’en van de afgelopen 31 dagen.