Details over verzonden sms’en (tijdstip, bestemming, enz.)

Wil je weten wanneer je een bepaalde sms hebt verstuurd? Of ben je op zoek naar een overzicht van al je verzonden sms’en van de afgelopen maanden? De stappen die je moet volgen zijn verschillend als je een abonnement of een Pay&Go-kaart hebt.

Bekijk op je online factuur of aanrekening datum, uur, bestemming en prijs van al je verstuurde sms’en.

1. Log in op MyProximus om de details van je factuur of aanrekening te bekijken.
    Bekijk je factuur
  2. Klik, indien nodig, op je factuur of aanrekening van je Pack, internet, tv of vaste lijn.
  3. Klik op Details voor de factuur of aanrekening die je wilt bekijken.
  4. Een venster naar een gegevensbestand in Excel-formaat verschijnt.
  5. Download en open dit bestand met een rekenbladprogramma. Als je de kolommen verbreedt, zie je er de verbruiksdetails van je smsverkeer van die maand.

Sms'en van de lopende maand bekijken?
Je kunt hiervan het verbruik raadplegen.

Bekijk online datum, uur, bestemming en prijs van je verstuurde sms’en van de laatste maand.

1. Log in op MyProximus om de details van je krediet te bekijken.
    Bekijk je krediet
  2. Bekijk de tabel met je oproep- en herlaadgeschiedenis.
  3. Kies in het afrolmenu Selecteer transactie de sms’en die je wilt zien:
    • in de EU: in een EU-land naar een ander EU-nummer.
    • internationaal: verstuurd vanuit België naar het buitenland.
    • roaming: verstuurd buiten de EU.
  4. Klik op Toepassen en je ziet die sms’en van de afgelopen 31 dagen.