Stopzetting van shared hosting

Om al onze klanten een zo efficiënt mogelijk dienstverlening te garanderen, passen we ons productaanbod aan. Door de marktontwikkelingen op het gebied van webhosting, hebben we besloten om vanaf 1 september 2022 shared webhosting uit ons aanbod te schrappen en wordt de dienst definitief stopgezet.

Maak je echter geen zorgen, we staan steeds klaar om je het beste advies te geven en je te begeleiden naar een oplossing op maat van je bedrijf. Kies ervoor om de migratie van je site door Clearmedia te laten doen of doe de migratie zelf. Aan jou de keuze, maar stel je beslissing niet te lang uit, je nieuwe shared hostingdienst moet het vóór 1 september 2022 van ons overnemen. Na 1 september 2022 wordt je huidige site automatisch afgesloten.

Wat wil je doen?

Om de continuïteit van je site te waarborgen, schakelen we onze dochteronderneming ClearMedia in. Zij zijn expert in het vakgebied en voorzien de meest optimale IT-oplossing voor je bedrijf. Wil je de markt liever zelf verkennen en de migratie van je site beheren? Geen probleem, we leggen je uit welke stappen je moet ondernemen om de overstap zo vlot mogelijk te laten verlopen.

ClearMedia is een toonaangevende expert in het ondersteunen van kmo’s en grote bedrijven. Kies voor eenvoud en laat de migratie van je site door hen beheren. Deze samenwerking bied je enkele voordelen:

  • Je abonneert gemakkelijk op een nieuwe dienst met nieuwe voorwaarden.
  • De inhoud van je website wordt vlot naar de servers van ClearMedia verplaatst.
  • Kies voor een betalende dienst en pas je site indien nodig aan. Zo voldoet die aan de nieuwste normen noodzakelijk voor het ClearMedia-platform.

Wat te doen met de bijbehorende domeinnamen? Die kunnen heel eenvoudig worden aangepast of overgebracht worden om de bezoeker naar je nieuwe server te leiden.

Ga je ervoor? Onderneem actie vóór 1 september 2022 en surf naar ClearmediaNieuw venster .

Kies je ervoor om de migratie zelf te beheren? Geen probleem, houd er echter rekening mee:

  • de markt te onderzoeken en het beste alternatief te kiezen voor het hosten van je bestaande website.
  • je bestanden van je website te kopiëren.
  • je A-record(s) over te brengen en aan te passen.

Wat te doen met de bijbehorende domeinnamen? Die kunnen heel eenvoudig worden aangepast of overgebracht worden om de bezoeker naar je nieuwe server te leiden.

Ga je ervoor? Onderneem actie vóór 1 september 2022 en surf naar Proximus HostingNieuw venster .

Keuze gemaakt?

Zodra je beslissing genomen is en de migratie werd afgerond, annuleer je de bestaande hostingdienst. Stuur een mail met de vraag je shared hostingdienst te stoppen.

Heb je nog vragen? Contacteer onsNieuw venster in geval je bijkomende hulp of advies nodig hebt.