×

Wachtwoord van je domein of hosting

Ben je het wachtwoord vergeten om je aan te melden op het controlepaneel van je domein of hosting? Volg de stappen om een nieuw wachtwoord te kiezen:

1. Surf naar https://cp.belgacomhosting.be/.
  2. Klik op Forgotten password?
    Forgot password? link op https://cp.belgacomhosting.be/
  3. Typ je login in. Je login begint meestal met HO en wordt vermeld in de bevestigings-e-mail die je van ons ontvangen hebt bij de activering van je hosting. Bent je je login vergeten? Contacteer ons.
    Geef uw login in en klik op Submit.
  4. Klik op Submit. Je ontvangt een bevestiging dat er een link verstuurd is naar je e-mailadres. Klik op Ok.
    U krijgt een bevestiging dat er een e-mail verzonden is.
  5. Open je mailbox en klik op de bevestigingslink. Geen e-mail ontvangen? Controleer je spamfolder.
    Voorbeeld van de bevestigings-e-mail met link
  6. Kies een nieuw wachtwoord en bevestig dit wachtwoord.

Je kan je voortaan aanmelden met het wachtwoord dat je zonet ingesteld hebt.