×

Wachtwoord van uw domein of hosting

Bent u het wachtwoord vergeten om u aan te melden op het controlepaneel van uw domein of hosting? Volg de stappen om een nieuw wachtwoord te kiezen:

1. Surf naar https://cp.belgacomhosting.be/.
  2. Klik op Forgotten password?
    Forgot password? link op https://cp.belgacomhosting.be/
  3. Typ uw login in. Uw login begint meestal met HO en wordt vermeld in de bevestigings-e-mail die u van ons ontvangen hebt bij de activering van uw hosting. Bent u uw login vergeten? Contacteer ons.
    Geef uw login in en klik op Submit.
  4. Klik op Submit. U ontvangt een bevestiging dat er een link verstuurd is naar uw e-mailadres. Klik op Ok.
    U krijgt een bevestiging dat er een e-mail verzonden is.
  5. Open uw mailbox en klik op de bevestigingslink. Geen e-mail ontvangen? Controleer uw spamfolder.
    Voorbeeld van de bevestigings-e-mail met link
  6. Kies een nieuw wachtwoord en bevestig dit wachtwoord.

U kunt zich voortaan aanmelden met het wachtwoord dat u zonet ingesteld hebt.