×

Bestanden uploaden naar OneDrive for Business

Na de installatie en je eerste login in OneDrive for Business, kun je aan de slag. Om bestanden met anderen te delen, moet je ze eerst uploaden van je computer naar OneDrive for Business:

1. Login op de pagina van Microsoft Office 365. Vul je gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je koos bij de installatie van OneDrive for Business via MyProximus.
  2. Klik op OneDrive links bovenaan in het startscherm; je komt terecht op de overzichtspagina Documenten.
  3. Sleep een of meerdere bestanden van je computer naar de OneDrive-pagina.

De bestanden zijn nu gekopieerd naar OneDrive for Business, waar je ze met anderen kunt delen.

Bestanden automatisch uploaden naar OneDrive for Business?

Lees alles over documenten creëren en bestanden synchroniseren.