Bestanden uploaden naar OneDrive for Business

Na de installatie en uw eerste login in OneDrive for Business, kunt u aan de slag. Om bestanden met anderen te delen, moet u ze eerst uploaden van uw computer naar OneDrive for Business:

1. Login op de pagina van Microsoft Office 365. Vul uw gebruikersnaam en het wachtwoord in dat u koos bij de installatie van OneDrive for Business via MyProximus.
  2. Klik op OneDrive links bovenaan in het startscherm; u komt terecht op de overzichtspagina Documenten.
  3. Sleep een of meerdere bestanden van uw computer naar de OneDrive-pagina.

De bestanden zijn nu gekopieerd naar OneDrive for Business, waar u ze met anderen kunt delen.

Bestanden automatisch uploaden naar OneDrive for Business?

Lees alles over documenten creëren en bestanden synchroniseren.