×

Bestanden synchroniseren met OneDrive for Business

Upload automatisch bestanden van je computer naar OneDrive for Business via de synchronisatiemap op je computer.

• Log in op de pagina van Microsoft Office 365. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je koos bij de installatie van OneDrive for Business via MyProximus.
  • Ga naar het startscherm en klik op OneDrive; je komt terecht op de overzichtspagina Documenten.
  • Klik op Synchroniseren > Synchroniseer nu > OK.
  • Het inlogscherm Connecteren verschijnt; vul opnieuw je Office 365-gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op Connecteren.
  • OneDrive stelt je een locatie voor de synchronisatiemap voor. Liever een andere plaats op je computer? Klik op Vervangen.
  • Kies Synchroniseer nu; als de synchronisatie voltooid is, klik je op Toon mijn documenten. De synchronisatiemap zal openen via je browser.

Vanaf nu zullen alle documenten of mappen die je opslaat in de synchronisatiemap automatisch uploaden naar OneDrive for Business. Een groen vinkje naast het bestand betekent dat het succesvol gesynchroniseerd werd.

OneDrive for Business is gelimiteerd tot 1 TB

Hierdoor kun je maximaal 20.000 bestanden synchroniseren en bewaren.