×

Wachtwoord of login kwijt voor OneDrive for Business

Inloggen op OneDrive for Business doe je via Microsoft Office 365. Je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, wijzigen, kwijt geraakt of nooit gekregen? Dit kun je doen:

Wachtwoord vergeten?

Je bent je wachtwoord voor Office 365 vergeten? Stel het opnieuw in via passwordreset.microsoftonline.com.

Wachtwoord wijzigen

1. Log in op Microsoft Online.
  2. Klik op het Instellingen-icoon rechts bovenaan in het startscherm en kies Instellingen voor Office 365.
  3. Ga naar Wachtwoord en klik op Wijzig je wachtwoord.
  4. Vul eerst je oud wachtwoord in en dan 2 keer je nieuw. Klik op Verzenden.

Het wachtwoord werd gewijzigd; bij je volgende login gebruik je het nieuwe wachtwoord.

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

• Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00