×

Bestanden migreren naar OneDrive for Business

Overgeschakeld naar OneDrive for Business? Migreer bestanden eenvoudig en snel van je oude cloud naar OneDrive.

Voor je de migratie start: kijk na of de synchronisatiemappen geïnstalleerd zijn. Zowel voor OneDrive als voor de andere cloud-opslag.

Migreer bestanden naar OneDrive:

1. Open twee vensters in Windows verkenner; om makkelijker te werken verklein je ze totdat ze naast elkaar passen op je scherm.
  2. Open de OneDrive-synchronisatiemap in het eerste venster.
  3. Open de andere synchronisatiemap in het tweede venster.
  4. Sleep de bestanden die je wilt migreren naar de OneDrive-synchronisatiemap.

De bestanden zijn nu beschikbaar in OneDrive for Business, waar je ze kunt synchroniseren en delen.