OneDrive for Business activeren en installeren

Naar aanleiding van de stopzetting van onze overeenkomst met Microsoft vanaf 1 augustus 2019, is het niet meer mogelijk om je OneDrive account te activeren via Proximus. Als je al een account hebt, dan kun je deze wel blijven gebruiken.

OneDrive for Business is een locatie waar je bestanden kunt opslaan, synchroniseren en delen. Als onderdeel van Microsoft Office 365, kun je met OneDrive for Business bestanden vanaf elke locatie bijwerken, en dat op elk apparaat.

OneDrive for Business installeren

Als OneDrive al geactiveerd werd en gelinkt werd aan je account, dan kun je het nu installeren op je gsm, tablet of computer.

Download de OneDrive for Business-applicatie in de Play Store of App Store.

Play Store Nieuw venster
App Store Nieuw venster

1. Ga naar Microsoft Office 365, open het menu Instellingen rechts bovenaan in het scherm en selecteer Instellingen Office 365 in het uitklapmenu.
  2. Klik op Installeer en beheer software; je komt terecht op de installatiepagina van OneDrive for Business.
  3. Selecteer je taal en start de installatie. Kies Opslaan en daarna Uitvoeren.
  4. Je krijgt een melding als de installatie voltooid is. Klik op Afsluiten om het proces af te ronden.
  1. Ga naar het Microsoft Download Center Lees eerst de systeemvoorwaarden om te zien of je over de juiste versie van Mac OS beschikt.
  2. Klik op Download en kies Save File in de pop-up. Open het bestand en klik op Run.
  3. Geef je Office 365-gebruikersnaam en -wachtwoord in. OneDrive voor Business is nu geïnstalleerd.

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

• Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00