OneDrive for Business activeren en installeren

OneDrive for Business stopgezet

Naar aanleiding van de stopzetting van onze overeenkomst met Microsoft vanaf 1 augustus 2019, is het niet meer mogelijk om je OneDrive account te activeren via Proximus. Als je al een account hebt, dan kun je deze wel blijven gebruiken. Niet tevreden? Je kunt op elk ogenblik je abonnement opzeggen zonder extra kosten.

OneDrive for Business is een locatie waar je bestanden kunt opslaan, synchroniseren en delen. Als onderdeel van Microsoft Office 365, kun je met OneDrive for Business bestanden vanaf elke locatie bijwerken, en dat op elk apparaat.

• OneDrive for Business activeren

OneDrive for Business op je computer en apparaten installeren? Activeer eerst je account via MyProximus.

1. Log in op MyProximus om OneDrive te activeren. Nog geen MyProximus account? Registreer je.

Bekijk je producten
    2. Klik op OneDrive for Business.
    3. Kies een gebruikersnaam en vul de gevraagde gegevens in.
    4. Klik op Volgende en dan op Einde om je aanvraag te bevestigen.
    5. Je krijgt een e-mail met een tijdelijk wachtwoord om in te loggen op de pagina van Microsoft Office 365. Tijdens je eerste bezoek kies je zelf je wachtwoord.
    6. Koppel nu de software aan je account.
  • OneDrive for Business koppelen aan je account

Voor je aan de slag kunt met OneDrive for Business moet je de software aan je account koppelen.

1. Ga naar Microsoft Office 365 en kies Gebruikers.
    2. Klik op Actieve gebruikers en selecteer je gebruikersnaam.
    3. In Toegewezen licentie klik je op Bewerken.
    4. Selecteer OneDrive voor Bedrijven met Office Online en klik op Opslaan.
    5. Kies Office 365 links bovenaan: je keert terug naar de Startpagina waar OneDrive werd toegevoegd aan je profiel. Je OneDrive for Business-profiel is nu actief.
    6. Installeer nu OneDrive for Business op je toestel.
  • OneDrive for Business installeren

Heb je OneDrive for Business geactiveerd en gekoppeld aan je account? Dan kun je het nu installeren op je gsm, tablet of computer.

Download de OneDrive for Business-applicatie in de Play Store, App Store of de Windows Store.

Play Store Gsm of tablet met Android 4.0 of hoger

App Store iPhone of iPad met iOS 7.0 of hoger

Windows Store Windows-gsm of –tablet met 8.1 of hoger

1. Ga naar Microsoft Office 365, open het menu Instellingen rechts bovenaan in het scherm en selecteer Instellingen Office 365 in het uitklapmenu.
    2. Klik op Installeer en beheer software; je komt terecht op de installatiepagina van OneDrive for Business.
    3. Selecteer je taal en start de installatie. Kies Opslaan en daarna Uitvoeren.
    4. Je krijgt een melding als de installatie voltooid is. Klik op Afsluiten om het proces af te ronden.
    1. Ga naar het Microsoft Download Center Lees eerst de systeemvoorwaarden om te zien of je over de juiste versie van Mac OS beschikt.
    2. Klik op Download en kies Save File in de pop-up. Open het bestand en klik op Run.
    3. Geef je Office 365-gebruikersnaam en -wachtwoord in. OneDrive voor Business is nu geïnstalleerd.

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

• Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00