×

OneDrive for Business activeren en installeren

OneDrive for Business is een locatie waar u bestanden kunt opslaan, synchroniseren en delen. Als onderdeel van Microsoft Office 365, kunt u met OneDrive for Business bestanden vanaf elke locatie bijwerken, en dat op elk apparaat.

• OneDrive for Business activeren

OneDrive for Business op uw computer en apparaten installeren? Activeer eerst uw account via MyProximus.

1. Log in op MyProximus. Nog geen account? Registreer u.
    2. Ga naar Opties en klik op OneDrive for Business.
    3. Kies een gebruikersnaam en vul de gevraagde gegevens in.
    4. Klik op Volgende en dan op Einde om uw aanvraag te bevestigen.
    5. U krijgt een e-mail met een tijdelijk wachtwoord om in te loggen op de pagina van Microsoft Office 365. Tijdens uw eerste bezoek kiest u zelf uw wachtwoord.
    6. Koppel nu de software aan uw account.
  • OneDrive for Business koppelen aan uw account

Voor u aan de slag kunt met OneDrive for Business moet u de software aan uw account koppelen.

1. Ga naar Microsoft Office 365 en kies Gebruikers.
    2. Klik op Actieve gebruikers en selecteer uw gebruikersnaam.
    3. In Toegewezen licentie klikt u op Bewerken.
    4. Selecteer OneDrive voor Bedrijven met Office Online en klik op Opslaan.
    5. Kies Office 365 links bovenaan: u keert terug naar de Startpagina waar OneDrive werd toegevoegd aan uw profiel. Uw OneDrive for Business-profiel is nu actief.
    6. Installeer nu OneDrive for Business op uw toestel.
    Hoe kunt u zich voor eerst aanmelden op het Office365-portaal? Hoe kunt u zich voor eerst aanmelden op het Office365-portaal
  • OneDrive for Business installeren

Hebt u OneDrive for Business geactiveerd en gekoppeld aan uw account? Dan kunt u het nu installeren op uw gsm, tablet of computer.

OneDrive for Business installeren op smartphone of tablet

Download de OneDrive for Business-applicatie in de Play Store, App Store of de Windows Store.

Play Store Gsm of tablet met Android 4.0 of hoger

App Store iPhone of iPad met iOS 7.0 of hoger

Windows Store Windows-gsm of –tablet met 8.1 of hoger

OneDrive for Business installeren op pc
    1. Ga naar Microsoft Office 365, open het menu Instellingen rechts bovenaan in het scherm en selecteer Instellingen Office 365 in het uitklapmenu.
    2. Klik op Installeer en beheer software; u komt terecht op de installatiepagina van OneDrive for Business.
    3. Selecteer uw taal en start de installatie. Kies Opslaan en daarna Uitvoeren.
    4. U krijgt een melding als de installatie voltooid is. Klik op Afsluiten om het proces af te ronden.
    OneDrive for Business installeren op Mac
    1. Ga naar het Microsoft Download Center Lees eerst de systeemvoorwaarden om te zien of u over de juiste versie van Mac OS beschikt.
    2. Klik op Download en kies Save File in de pop-up. Open het bestand en klik op Run.
    3. Geef uw Office 365-gebruikersnaam en -wachtwoord in. OneDrive voor Business is nu geïnstalleerd.