×

Documenten creëren in OneDrive for Business

In OneDrive for Business kunt u niet alleen bestanden uploaden om ze te delen. U maakt even eenvoudig nieuwe Office-bestanden aan, rechtstreeks vanuit de cloud.

1. Log in op Office 365 en klik op OneDrive in het menu.
  2. Klik op Nieuw document en kies het type document dat u wilt creëren.
  3. Het nieuwe document opent in het Office Online-programma dat u hebt gekozen, bijvoorbeeld Word.
  4. Als uw document klaar is hoeft u het niet op te slaan, in Office Online gebeurt dit automatisch.
  5. Om de bestandsnaam van het document te wijzigen, klikt u op de naam van het document in de taakbalk en voert u de nieuwe naam in. Druk op Enter om uw wijziging te bevestigen.
  6. Terugkeren naar de locatie waar u het bestand opsloeg? Klik op het navigatiemenu naast het bestand, in OneDrive for Business heeft dit menu uw naam.

Tip: om toegang te krijgen tot alle beschikbare functies van uw Office-bestand, schakelt u over naar de offline versie. Werkt u bijvoorbeeld in Word Online, klik dan op Openen in Word om over te schakelen naar Word Offline.