Outlook instellen voor Office 365

Met Outlook Exchange profiteert u van een automatische synchronisatie van Mail, Kalender, Contacten en Nota’s op al uw mobiele apparaten. Stel Outlook Exchange in via de installatiewizard of kies voor handmatig instellen als u Office 2010 of een oudere versie hebt.

Outlook instellen met de installatiewizard
  1. Open Outlook: de installatiewizard start vanzelf op.
  2. Gebeurt dit niet? Ga naar Bestand > Info en klik op Account toevoegen.
  3. Kies E-mailaccount.
  4. Vul uw naam, e-mailadres en het wachtwoord van uw mailaccount in.
  5. Klik op Volgende > Voltooien.

Outlook is klaar voor gebruik! U kunt nu mails ontvangen en versturen.

Outlook handmatig instellen
  1. Open Outlook, ga naar Bestand > Info en klik op Account toevoegen.
  2. Kies Serverinstellingen of Extra servertypen handmatig configureren en klik Volgende.
  3. Selecteer IMAP.
  4. Vul onderstaande velden in:
    • Uw naam en het e-mailadres dat u wilt toevoegen
    • Type account: selecteer IMAP in het uitklapmenu
    • Server voor inkomende e-mail: outlook.office365.com
    • Server voor uitgaande e-mail: smtp.office365.com
    • Gebruikersnaam: herhaal het e-mailadres
    • Wachtwoord: het wachtwoord voor uw e-mailadres
  5. Klik op Meer instellingen en ga naar de tab Geavanceerd.
  6. Vul de poortnummers in en selecteer de versleutelde verbindingen:
    • Server inkomende e-mail: 993
    • Type versleutelde verbinding: SSL
    • Server uitgaande e-mail: 587
    • Type versleutelde verbinding: TLS
  7. Klik OK > OK > Volgende > Voltooien.

Outlook is klaar voor gebruik! U kunt nu mails versturen en ontvangen.

Extra informatie nodig? Op Office Support vindt u meer richtlijnen. Helpt dit niet? Onze medewerkers helpen u graag verder, bel of mail ons.