×

Hoe en wanneer je Norton-productsleutel gebruiken?

Je hebt Norton Security 1 or Norton Security 5 besteld en Norton rechtstreeks gedownload in de App Store of de Play Store? Dan moet je na de installatie je productsleutel invoeren om de app te kunnen gebruiken.

Opgelet: Als je Norton download via MyProximus, heb je deze sleutel niet nodig.

Waar vind je de productsleutel?

1. Log in op MyProximus om je Norton-producten te bekijken. Heb je nog geen account? Schrijf je in voor MyProximus.

Bekijk uw Norton producten
  2. Je vind je productsleutel (een combinatie van 13 cijfers en letters) in het rechtergedeelte van het scherm.

Hoe moet je de productsleutel gebruiken?

1. Open de applicatie en klik op de link Aankoop herstellen, die je terugvindt op het beginscherm.
  2. Klik op Vul een partnercode in.
  3. Vul Proximus in bij het veld Partnercode en tik op Volgende. Klik op Doorgaan eens je het Proximus-logo ziet.
  4. Log in op je Norton-account. Als je nog geen account hebt, tik op Een account aanmaken en volg de instructies. Gebruik dezelfde Norton-account om deze op al je iOS-apparaten te installeren, aangezien je je productsleutel slechts aan één Norton-account kunt koppelen.
  5. Vul je sleutel in bij het veld Pincode en klik op Volgende.

Je moet de productsleutel slechts éénmalig invoeren. Bij het volgende gebruik is dit niet meer nodig.