Norton Security 1 of Norton Security 5 installeren

Heb je Norton Security 1 of Norton Security 5 besteld? Volg daarna de onderstaande stappen om Norton te installeren op de gsm, tablet of computer die je wenst te beveiligen.

We raden je aan om Norton te downloaden via MyProximus

Als je de Norton-applicatie rechtstreeks downloadt op de website van Norton, in de Play Store of in de App Store, moet je na de installatie je productsleutel invoeren om Norton te kunnen gebruiken.

Android

Android
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op Android?

Let op: Als Norton al geïnstalleerd is op je toestel, verwijder Norton eerst alvorens je de stappen hieronder volgt.

1. Surf naar www.proximus.be/installatienortonNieuw venster.
  2. Meld je aan met je MyProximus-account als beheerderNieuw venster. Heb je nog geen account? Schrijf je in voor MyProximusNieuw venster.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de Norton-pagina in MyProximus. Let op: controleer of Norton actief is door je abonnementen en activatiecode(s) te controleren. Indien je nog geen licentie hebt, klik dan op Extra licentie en bestel via onze webshop. Je ontvangt een sms wanneer Norton actief is.
  4. Eens Norton geactiveerd is, klik op de link Norton Security downloaden. Als er gevraagd wordt naar een pincode, dan is dit de productsleutel die vermeld wordt bij activatiecodes in MyProximus.
  5. Je wordt nu doorgestuurd naar de Play store. Tik op Downloaden.
  6. Tik op Installeren. Zorg ervoor dat je de aanbevelingen volgt om je toestel te beschermen.

Je gsm of tablet is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.

Heb je nog een andere vraag over Norton? Bekijk onze andere FAQ's of contacteer ons.

iOS

iOS
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op iOS?

Let op: Als Norton al geïnstalleerd is op je toestel, verwijder Norton eerst alvorens je de stappen hieronder volgt.

1. Surf naar www.proximus.be/installatienortonNieuw venster.
  2. Meld je aan met je MyProximus-account als beheerderNieuw venster.  Heb je nog geen account? Schrijf je in voor MyProximusNieuw venster.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de Norton-pagina in MyProximus. Let op: controleer of Norton actief is door je abonnementen en activatiecode(s) te controleren. Indien je nog geen licentie hebt, klik dan op Extra licentie en bestel via onze webshop. Je ontvangt een sms wanneer Norton actief is.
  4. Eens Norton geactiveerd is, klik op de link Norton Security downloaden.
  5. Log in op je Norton-account. Als je nog geen account hebt, tik op Een account aanmaken en volg de instructies. Gebruik dezelfde Norton-account om deze op al je iOS-apparaten te installeren, aangezien je je productsleutel slechts aan één Norton-account kunt koppelen.
  6. Tik op Download in de app store.
  7. Je wordt nu doorgestuurd naar de app store. Tik op het cloud icoon of Download.
  8. Tik op Installeer. Zorg ervoor dat je de nodige toestemmingen geeft en de aanbevelingen volgt om je toestel te beschermen.

Je gsm of tablet is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.

Heb je nog een andere vraag over Norton? Bekijk onze andere FAQ's of contacteer ons.

Pc

PC
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op pc?

Let op: Als Norton al geïnstalleerd is op je pc, verwijder Norton eerst alvorens je de stappen hieronder volgt.

1. Surf naar www.proximus.be/installatienortonNieuw venster.
  2. Meld je aan met je MyProximus-account als beheerderNieuw venster. Heb je nog geen account? Schrijf je in voor MyProximusNieuw venster.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de Norton-pagina in MyProximus. Let op: controleer of Norton actief is door je abonnementen en activatiecode(s) te controleren. Indien je nog geen licentie hebt, klik dan op Extra licentie en bestel via onze webshop. Je ontvangt een sms wanneer Norton actief is.
  4. Eens Norton geactiveerd is, klik op de link Norton Security downloaden. Als er gevraagd wordt naar een pincode, dan is dit de productsleutel die vermeld wordt bij activatiecodes in MyProximus.
  5. Klik op Agree and Download om Norton te downloaden op je pc. Dubbelklik je op het bestand.
  6. Installeer Norton op je pc. Zorg ervoor dat je de aanbevelingen volgt om je toestel te beschermen.

Je pc is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.

Heb je nog een andere vraag over Norton? Bekijk onze andere FAQ's of contacteer ons.

Mac

Mac
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op Mac?

Let op: Als Norton al geïnstalleerd is op je Mac, verwijder Norton eerst alvorens je de stappen hieronder volgt.

1. Surf naar www.proximus.be/installatienortonNieuw venster.
  2. Meld je aan met je MyProximus-account als beheerderNieuw venster. Heb je nog geen account? Schrijf je in voor MyProximusNieuw venster.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de Norton-pagina in MyProximus. Let op: controleer of Norton actief is door je abonnementen en activatiecode(s) te controleren. Indien je nog geen licentie hebt, klik dan op Extra licentie en bestel via onze webshop. Je ontvangt een sms wanneer Norton actief is.
  4. Eens Norton geactiveerd is, klik op de link Norton Security downloaden.
  5. Klik op de link Download voor Mac. Klik op het bestand.
  6. Installeer Norton op je Mac. Zorg ervoor dat je de nodige toestemmingen geeft en de aanbevelingen volgt om je toestel te beschermen.

Je pc is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.

Heb je nog een andere vraag over Norton? Bekijk onze andere FAQ's of contacteer ons.