Norton Security 1 of Norton Security 5 installeren

Hebt u Norton Security 1 of Norton Security 5 besteld? Volg daarna de onderstaande stappen om Norton te installeren op de gsm, tablet of computer die u wenst te beveiligen.

We raden u aan om Norton te downloaden via MyProximus

Als u de Norton-applicatie rechtstreeks downloadt op de website van Norton, in de Play Store of in de App Store, moet u na de installatie uw productsleutel invoeren om Norton te kunnen gebruiken.

Android

Android
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op Android?
Hoe Norton installeren via Proximus? U hebt Norton Security via Proximus aangekocht en u wilt nu uw toestellen (computer, gsm, tablet) beschermen? We leggen u graag uit hoe u Norton installeert.
  1. Surf naar de onderstaande link vanop het Android-toestel waarop u Norton wilt installeren. U ontvangt deze link ook via sms of e-mail.
  2. U komt terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.
  3. Klik op de link Downloaden voor Android.
  4. Uw browser opent zich. Klik op Installeren.
  5. U komt terecht op de downloadpagina van Norton in de Play Store. Klik op Downloaden en daarna op Installeren.
  6. Zodra de installatie is afgerond, kunt u de app opstarten.

Uw gsm of tablet is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.

iOS

iOS
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op iOS?
Hoe Norton installeren via Proximus? U hebt Norton Security via Proximus aangekocht en u wilt nu uw toestellen (computer, gsm, tablet) beschermen? We leggen u graag uit hoe u Norton installeert.
  1. Surf naar de onderstaande link vanop de iPhone of iPad waarop u Norton wilt installeren. U ontvangt deze link ook via sms of e-mail.
  2. U komt terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.
  3. Klik op de link Downloaden voor iOS.
  4. Uw browser opent zich. Klik op Installeren.
  5. U komt terecht op de downloadpagina van Norton in de App Store. Klik op Downloaden en daarna op Installeren.
  6. Ga opnieuw naar uw browser en klik op Activeren.
  7. Klik op Openen en daarna op Volgende.
  8. Log in met uw Norton-gebruikersnaam en -wachtwoord. Als u nog geen Norton-account hebt, moet u die eerst creëren.

Uw gsm of tablet is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.

Windows Phone

Windows Phone
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op Windows Phone?

Norton Security 1 en Norton Security 5 is niet beschikbaar voor Windows Phone.

Pc

PC
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op pc?
Hoe Norton installeren via Proximus? U hebt Norton Security via Proximus aangekocht en u wilt nu uw toestellen (computer, gsm, tablet) beschermen? We leggen u graag uit hoe u Norton installeert.
  1. Surf naar de onderstaande link vanop de pc waarop u Norton wilt installeren. U ontvangt deze link ook via sms of e-mail.
  2. U komt terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.
  3. Klik op de link Downloaden voor Windows en daarna op Downloaden.
  4. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten. Volg daarna de instructies op het scherm.
  5. Zodra de installatie is afgerond, wordt uw product automatisch geactiveerd en geregistreerd bij Norton. U ziet onmiddellijk een bevestigingsbericht.

Uw pc is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.

Mac

Mac
Hoe Norton Security 1 of 5 installeren op Mac?
Hoe Norton installeren via Proximus? U hebt Norton Security via Proximus aangekocht en u wilt nu uw toestellen (computer, gsm, tablet) beschermen? We leggen u graag uit hoe u Norton installeert.
  1. Surf naar de onderstaande link vanop de Mac waarop u Norton wilt installeren. U ontvangt deze link ook via sms of e-mail.
  2. U komt terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.
  3. Klik op de link Downloaden voor Mac en daarna op Downloaden.
  4. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten. Volg daarna de instructies op het scherm.
  5. Zodra de installatie is afgerond, wordt uw product automatisch geactiveerd en geregistreerd bij Norton. U ziet onmiddellijk een bevestigingsbericht.

Uw Mac is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.