×

Hoe inschrijven op MyProximus?

Met een MyProximus-account kun je het verbruik raadplegen van je gsm, internet, tv of vaste lijn, je facturen of aanrekeningen bekijken en betalen, alsook opties en diensten (zoals extra data en Public Wi-Fi) beheren.

Inschrijven kan via de MyProximus-app en via de Proximus-website. Heb je meer dan 1 Proximus-factuur per maand of wil je al je abonnementen voor je gezin of bedrijf beheren, raden we je aan je in te schrijven via de website.

Inschrijven via de app

Inschrijven kan via de app. Maar als je meerdere producten of meerdere facturen per maand hebt, is het beter je in te schrijven via de website.

1. Open de MyProximus-app. Tik linksboven op de cirkel. Zie je je foto of op je initialen, dan ben je al ingeschreven voor MyProximus. Ga naar stap 9.
  2. Tik bovenaan op Account en tik vervolgens op Account Toevoegen en daarna op Inschrijven.
  3. Vul je gegevens in. Je e-mailadres wordt je gebruikersnaam.
  4. Kies een wachtwoord van minimaal 8 karakters lang. Het moet minstens 4 letters en minstens 1 cijfer bevatten.
  5. Koppel eerst je internet, tv of vaste lijn aan je gebruikersnaam. Je hebt hiervoor je klantnummer, activeringscode en datum nodig. Vul deze in en ga naar stap 6.
    Heb je enkel een (of meer) gsm’s en geen vaste producten? Vul bij je hebt enkel mobiele producten je gsm-nummer in en volg de procedure.
  6. Open je e-mailprogramma en tik op de link in de e-mail Bevestig je MyProximus login, die we je gestuurd hebben. Doe dit binnen de 14 dagen, zodat je account ook na die tijd blijft werken.
  7. Open opnieuw de MyProximus-app en tik links bovenaan op de cirkel en daarna op Account. Tik vervolgens op Account toevoegen en geef je gebruikersnaam en wachtwoord op.
    Verschijnt linksboven niet je foto of je initialen? Wacht dan 1 uur en voer stap 7 opnieuw uit.
  8. Tik op Producten. Zie je niet al je gsm-nummer(s), dan kun je ze toevoegen via de MyProximus website.
  9. Je inschrijving is nu compleet. Vanaf nu kun je met deze gebruikersnaam ook op de MyProximus-website inloggen. Je kunt ook een andere, reeds bestaande, account toevoegen in de MyProximus-app.
Een MyProximus account aanmaken via de MyProximus app Via de MyProximus app kunt je ook gemakkelijk en snel je MyProximus account aanmaken. In deze video leggen we uit hoe je dit doet.
Lukt inschrijven niet? Krijg je geen toegang tot MyProximus?

Vind hier een oplossing.

Inschrijven via de website

1. Start hier met je inschrijving voor MyProximus.
  2. Vul je gegevens in. Je e-mailadres wordt je gebruikersnaam.
  3. Kies een wachtwoord van minimaal 8 karakters lang. Het moet minstens 4 letters en minstens 1 cijfer bevatten.
  4. Koppel eerst je internet, tv of vaste lijn aan je gebruikersnaam. Je hebt hiervoor je klantnummer, activeringscode en datum nodig. Vul deze in en ga naar stap 5.
    Heb je enkel een (of meer) gsm’s en geen vaste producten? Vul bij je hebt enkel mobiele producten je gsm-nummer in en volg de procedure.
  5. Open je e-mailprogramma en tik op de link in de e-mail Bevestig je MyProximus login, die we je gestuurd hebben. Doe dit binnen de 14 dagen, zodat je account ook na die tijd blijft werken.
  6. Meld je aan in MyProximus met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  7. Klik op Mijn Producten. Zie je niet al je gsm-nummer(s), dan kun je ze toevoegen.
  8. Wil je je facturen beheren? Klik op Mijn Facturen. Zijn die niet zichtbaar? Volg dan de procedure om beheerder te worden.
  9. Je inschrijving is nu compleet. Vanaf nu kun je met deze gebruikersnaam inloggen, zowel op de MyProximus-app als via de website.
Lukt inschrijven niet? Krijg je geen toegang tot MyProximus?

Vind hier een oplossing.