×

Hoe inschrijven op MyProximus?

Met een MyProximus-account kunt u het verbruik raadplegen van uw gsm, internet, tv of vaste lijn, uw facturen of aanrekeningen bekijken en betalen, alsook opties en diensten (zoals extra data en Smart Wi-Fi) beheren.

Inschrijven kan via de MyProximus-app en via de Proximus-website. Hebt u meer dan 1 Proximus-factuur per maand of wilt u al uw abonnementen voor uw gezin of bedrijf beheren, raden we u aan u in te schrijven via de website.

Inschrijven via de app

Inschrijven kan via de app. Maar als u meerdere producten of meerdere facturen per maand hebt, is het beter u in te schrijven via de website.

1. Open de MyProximus-app. Staat linksbovenaan uw eigen naam, bent u al ingeschreven voor MyProximus. Ga naar stap 9.
  2. Tik links bovenaan op of op uw nummer. Tik vervolgens op Account Toevoegen en daarna onderaan op Inschrijven.
  3. Vul uw gegevens in. Uw e-mailadres wordt uw gebruikersnaam.
  4. Kies een wachtwoord van minimaal 8 karakters lang. Het moet minstens 4 letters en minstens 1 cijfer bevatten.
  5. Koppel eerst uw internet, tv of vaste lijn aan uw gebruikersnaam. U hebt hiervoor uw klantnummer, activeringscode en datum nodig. Vul deze in en ga naar stap 6.
    Hebt u enkel een (of meer) gsm’s en geen vaste producten? Vul bij U hebt enkel mobiele producten uw gsm-nummer in en volg de procedure
  6. Open uw e-mailprogramma en tik op de link in de e-mail Bevestig uw MyProximus login, die we u gestuurd hebben. Doe dit binnen de 14 dagen, zodat uw account ook na die tijd blijft werken.
  7. Open opnieuw de MyProximus-app en tik links bovenaan op of op uw nummer. Tik vervolgens op Account Toevoegen, geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.
    Verschijnt linksboven niet uw naam? Wacht dan 1 uur en voer stap 7 opnieuw uit.
  8. Tik op Producten. Ziet u niet al uw gsm-nummer(s), dan kunt u ze toevoegen via de MyProximus website.
  9. Uw inschrijving is nu compleet. Vanaf nu kunt u met deze gebruikersnaam ook op de MyProximus-website inloggen. U kunt ook een andere, reeds bestaande, account toevoegen in de MyProximus-app.
Lukt inschrijven niet? Krijgt u geen toegang tot MyProximus?

Vind hier een oplossing.

Inschrijven via de website

1. Start hier met uw inschrijving voor MyProximus.
  2. Vul uw gegevens in. Uw e-mailadres wordt uw gebruikersnaam.
  3. Kies een wachtwoord van minimaal 8 karakters lang. Het moet minstens 4 letters en minstens 1 cijfer bevatten.
  4. Koppel eerst uw internet, tv of vaste lijn aan uw gebruikersnaam. U hebt hiervoor uw klantnummer, activeringscode en datum nodig. Vul deze in en ga naar stap 5.
    Hebt u enkel een (of meer) gsm’s en geen vaste producten? Vul bij U hebt enkel mobiele producten uw gsm-nummer in en volg de procedure.
  5. Open uw e-mailprogramma en tik op de link in de e-mail Bevestig uw MyProximus login, die we u gestuurd hebben. Doe dit binnen de 14 dagen, zodat uw account ook na die tijd blijft werken.
  6. Meld u aan in MyProximus met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  7. Klik op Mijn Producten. Ziet u niet al uw gsm-nummer(s), dan kunt u ze toevoegen.
  8. Wilt u uw facturen beheren? Klik op Mijn Facturen. Zijn die niet zichtbaar? Volg dan de procedure om beheerder te worden.
  9. Uw inschrijving is nu compleet. Vanaf nu kunt u met deze gebruikersnaam inloggen, zowel op de MyProximus-app als via de website.
Lukt inschrijven niet? Krijgt u geen toegang tot MyProximus?

Vind hier een oplossing.