×

Hoe inschrijven op MyProximus?

Via MyProximus kunt u verbruik raadplegen van uw gsm, internet, tv of vaste lijn, uw facturen of aanrekeningen bekijken, alsook opties en diensten (zoals Wi-Fi-Hotspots) beheren.
U kunt, ook zonder inschrijving, de MyProximus-app gebruiken, maar dan enkel voor uw eigen gsm-nummer. Toch raden we u aan om u in te schrijven. Dit gebeurt op de MyProximus-website.

Schrijf u in 4 stappen in:

1. Schrijf u in met uw e-mailadres: dit wordt uw gebruikersnaam.
    Schrijf u in voor MyProximus
  2. Koppel eerst uw internet, tv of vaste lijn aan deze gebruikersnaam. U hebt hiervoor uw klantnummer, activeringscode en datum nodig.
  3. Enkel een (of meer) gsm's? Geef in "U hebt enkel mobiele producten" uw gsm-nummer op, volg de procedure en ga naar stap 4.
  4. Eens u in MyProximus bent, kunt u uw gsm-nummers (met gemeenschappelijk factuuradres) toevoegen. Klik in MyProximus op "Koppel uw gsm-nummers aan MyProximus" en selecteer de gsm-nummer(s) die u wilt toevoegen.
  5. Klik op de link in de e-mail "Bevestig uw MyProximus login", die we u gestuurd hebben.
Uw inschrijving is nu compleet en u hebt nu een MyProximus-account. Vanaf nu kunt u met deze gebruikersnaam inloggen. Of u kunt dit account toevoegen in de MyProximus-app.

Lukt inschrijven niet? Krijgt u geen toegang tot MyProximus?

Vind hier een oplossing.

Hoe inschrijven op MyProximus? Via MyProximus kunt u verbruik raadplegen van uw gsm, internet, tv of vaste lijn, uw facturen of aanrekeningen bekijken, alsook bijbehorende opties en diensten (zoals Wi-Fi-Hotspots, enz.) beheren.