×

Inloggen (op MyProximus) met je gsm-nummer

Uit veiligheidsoverwegingen is het niet meer mogelijk om in te loggen op MyProximus met je gsm-nummer en een sms-code.

Kies daarom voor inloggen op MyProximus met je gebruikersnaam en wachtwoord, of met de digitale identificatieapp itsme®.

We raden je aan regelmatig je gsm-nummer na te kijken en bij te werken in MyProximus en voor andere websites.
Zorg dat je digitale toegang verzekerd blijft en kijk je gsm-nummer na.

• Gebruikte je in het verleden je gsm-nummer om in te loggen op MyProximus?
    We raden je aan je gsm-nummer na te kijken en bij te werken in MyProximus. Dit is belangrijk in geval je het wachtwoord van je gebruikersnaam vergeten bent.
  • Gebruikte je je gsm-nummer samen met een wachtwoord, maar niet samen met een sms-code?
    In dat geval hoef je niets te doen.
  • Ben je onlangs van gsm-nummer veranderd of heb je je gsm-nummer bij Proximus opgezegd?
    We raden je aan je gsm-nummer na te kijken en bij te werken in MyProximus. Dit is belangrijk in geval je het wachtwoord van je gebruikersnaam vergeten bent.

Werk je gsm-nummer bij. Ga als volgt te werk:

1. Log in op MyProximus (enkel via de website, met je gebruikersnaam of met itsme®) om je gsm-nummer te updaten.
    Werk je gsm-nummer bij
  2. Je komt terecht op de Mijn Account-pagina.
  3. Vul in Mobiel nummer het gsm-nummer in dat je wilt gebruiken als contactnummer voor MyProximus.
    In sommige gevallen is het niet mogelijk dit te wijzigen.
  4. Druk op Opslaan. Je nieuwe nummer wordt nu gebruikt in het geval je wachtwoord vergeten bent.

Ben je onlangs van gsm-nummer veranderd of hebt je je gsm-nummer bij Proximus opgezegd?
We raden je aan voor websites als Facebook, Whatsapp of Google je gsm-nummer bij te werken. Deze websites of digitale diensten gebruiken je gsm-nummer als identificatie, als controlemechanisme of wanneer je je wachtwoord vergeten bent. Het is dus belangrijk dat je gsm-nummer op die websites of diensten up-to-date is. Zo kun je al deze diensten blijven gebruiken.

Hoe je dit doet, hangt af van de dienst die je gebruikt. We verwijzen je graag door naar de help-pagina’s van WhatsApp, Facebook, Google of soortgelijke diensten. Daar vind je hoe je het gsm-nummer kunt bijwerken.