×

Inloggen op MyProximus met uw gsm-nummer

U hebt al een gebruikersnaam voor MyProximus? Dan kunt u ook inloggen op de website met uw gsm-nummer.
U kunt deze optie activeren en deactiveren.
U kunt, als u dat wenst, het gsm-nummer wijzigen dat u gebruikt om in te loggen.

Activeer uw gsm-nummer

Wordt uw gsm-nummer niet herkend bij het inloggen? Misschien hebt u nog geen MyProximus-account? Registreer u eerst.
Als u wel een account hebt, kan het zijn dat u uw nummer nog niet geactiveerd hebt om in te loggen. Activeer uw nummer:

1. Log in op MyProximus met uw gebruikersnaam om uw gsm-nummer te activeren.
    Activeer uw gsm-nummer
  2. U komt terecht op Mijn account-pagina. Vul in Mobiel nummer uw gsm-nummer in. Is het al ingevuld, ga dan naar stap 3.
  3. Klik op Uw gsm-nummer als login gebruiken.
  4. Verbeter, indien nodig, uw nummer en klik op Verdergaan. Krijgt u een foutboodschap? In dat geval gebruikt u het gsm-nummer al voor een andere MyProximus-account. Geef een ander gsm-nummer op.
  5. Vul de sms-code in en klik op Ga Verder. Vanaf nu kunt u inloggen met uw gsm-nummer.

Liever niet inloggen met uw gsm-nummer?

U wilt enkel inloggen op MyProximus met uw gebruikersnaam, maar niet met uw gsm-nummer? Ga als volgt te werk:

1. Log in op MyProximus met uw gebruikersnaam om uw gsm-nummer te deactiveren.
    Deactiveer uw gsm-nummer
  2. U komt terecht op de Mijn account-pagina. Klik op Uw gsm-nummer als login gebruiken.
  3. Schuif de knop op Off.
  4. Vanaf nu kunt u niet meer inloggen met uw gsm-nummer. Klik op Annuleren om terug naar de Mijn account-pagina te gaan.