×

Wachtwoord, login of gsm-nummer voor MyProximus wijzigen

Er zijn 2 manieren om in te loggen op MyProximus: ofwel met uw gebruikersnaam (login) en wachtwoord, ofwel met uw gsm-nummer.
Houd deze toegangsgegevens up-to-date. Zo kunnen we u, wanneer u uw wachtwoord of login vergeten bent, uw gebruikersnaam en/of de sleutel voor een nieuw wachtwoord sturen.

Wijzig uw wachtwoord
  1. Log in op MyProximus om uw wachtwoord te veranderen.
    Wijzig uw wachtwoord
  2. U komt terecht op de Mijn account-pagina. Scroll naar Verander uw wachtwoord.
  3. Geef uw oude wachtwoord op.
  4. Kies een nieuw wachtwoord. Dit moet minimaal 8 karakters tellen, waarvan minimaal 4 letters en minimaal 1 cijfer.
  5. Druk op Wijzigingen opslaan. U kunt meteen uw nieuwe wachtwoord gebruiken.
Wijzig uw gebruikersnaam (login)
  1. Log in op MyProximus om uw gebruikersnaam te veranderen.
    Wijzig uw gebruikersnaam
  2. U komt terecht op de Mijn account-pagina. Scroll naar Verander uw toegangsgegevens.
  3. Vul uw nieuwe gebruikersnaam in. Dit moet een e-mailadres zijn.
    Krijgt u de boodschap dat dit e-mailadres al in gebruik is? Dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen om MyProximus met dit e-mailadres te gebruiken en vervolgens uw producten daarin onder te brengen.
  4. Druk op Wijzigingen opslaan.
  5. U ontvangt op dit e-mailadres een e-mail met een link ter bevestiging. Klik op deze link.
  6. Daarna kunt u met uw nieuwe gebruikersnaam en bestaande wachtwoord inloggen.
Wijzig uw gsm-nummer

Uw gsm-nummer is belangrijk bij het inloggen op MyProximus:

• Als u wilt inloggen met uw gsm-nummer, sturen we u op dit nummer een code om in te loggen.
  • Als u wilt inloggen met uw gebruikersnaam en u bent uw wachtwoord vergeten, sturen we u op dit nummer een nieuw wachtwoord.

Zorg dat uw gsm-nummer up-to-date is:

1. Log in op MyProximus om uw gsm-nummer te veranderen.
    Wijzig uw gsm-nummer
  2. U komt terecht op de Mijn account-pagina. Scroll naar Verander uw toegangsgegevens.
  3. Vul in Mobiel nummer het gsm-nummer in dat u wilt gebruiken om in te loggen op MyProximus.
    Wanneer u het reeds ingevulde gsm-nummer ook beheert in MyProximus, dan is wijziging niet mogelijk.
  4. Klik op Uw gsm-nummer als login gebruiken en klik op Verdergaan.
    Krijgt u een foutboodschap? In dat geval gebruikt u het gsm-nummer al voor een andere MyProximus-account. Geef een ander gsm-nummer op.
  5. Vul de sms-code in en klik op Ga verder.
  6. Druk op Wijzigingen opslaan. Vanaf nu kunt u inloggen met dit nieuwe gsm-nummer.

Een andere vraag? Ga na hoe u kunt inloggen op MyProximus met uw gsm-nummer.