Login of wachtwoord van MyProximus vergeten?

Je bent enkel je wachtwoord vergeten?

Je kunt ook inloggen op MyProximus met de app itsme®.

Vraag je gebruikersnaam (login) van MyProximus op en stel een nieuw paswoord in:

1. Vul hier het e-mailadres waarmee je je voor MyProximus registreerde in.
    Word je e-mailadres niet herkend? De enige oplossing is je opnieuw in te schrijven.
  2. Klik de gevraagde foto's aan en klik op Volgende.
  3. Je ontvangt meteen een e-mail over je gebruikersnaam.
  4. Klik op de link in de e-mail. Indien er meerdere accounts bestaan, selecteer de gebruikersnaam waarvoor je een nieuw wachtwoord wilt instellen.
  5. Kies vervolgens je wachtwoord (minimaal 8 karakters, minimaal 4 letters en 1 cijfer) en bevestig.
  6. Je wordt automatisch aangemeld bij MyProximus (website) met je gebruikersnaam en je nieuw wachtwoord.
    0pen ook de MyProximus-app en meld je aan met je nieuwe wachtwoord.

Onthoud je nieuwe wachtwoord om later aan te melden op MyProximus (website en app).

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

• Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00