Hoe de MyProximus-app downloaden

Volg met de MyProximus-app je verbruik, beheer je facturen en producten en geniet van mooie voordelen.
Installeer de gratis applicatie: volg de uitleg voor je smartphone of tablet of volg het stappenplan hieronder.

1. Ga naar je app-winkel om de MyProximus app te downloaden en installeren (niet beschikbaar op sommige Huawei-toestellen):

Play Store voor Android-toestellen: 5.0 of hoger

App Store voor iPhone en iPad: iOS 10.0 of hoger

2. Klik vervolgens op het icoontje om MyProximus te downloaden en te installeren. Dit neemt enkele minuten in beslag.
  3. Klik, eens de installatie voltooid, op het MyProximus-icoontje dat verschenen is op je toestel.
  4. Lees en aanvaard de gebruiksvoorwaarden.

De MyProximus-app is nu klaar voor gebruik. Je ziet meteen je verbruik.

• Zie je linksboven in de cirkel het logoof werk je met een tablet zonder simkaart? Dan is het best om in te loggen met je gebruikersnaam. Op die manier beheer je je producten, zoals je Favoriete App en geniet van voordelen (afhankelijk van je profiel: Enjoy! of Play&Gold).
  • Ben je ook beheerder van je MyProximus-account, dan zie je ook je betalingen, aanrekeningen of facturen.
  • Zie je wel het verbruik van je eigen nummer maar staat er links bovenaan niet je eigen naam, maar deze van een collega of een familielid? Pas je gegevens aan via de website van MyProximus.
  • Je wilt het verbruik voor een familielid of een collega raadplegen? Of van een Pay&Go-kaart? Je kunt een account toevoegen in de app.

Raadpleeg onze tips als je geen of onvolledig verbruik ziet.

MyProximus op Huawei-toestellen?

Door een handelsconflict kan Huawei geen gebruik meer maken van de diensten van Google. Hierdoor kunnen de MyProximus- & Pickx-app op sommige Huawei-toestellen onstabiel zijn. Helaas werken ze op de Huawei P40 en Mate 30 helemaal niet. Als alternatief raden wij je aan om de MyProximus-website of de Pickx-website te bezoeken.