Uw gsm’s overgebracht naar een betere factuur of aanrekening?

U had een aparte factuur met daarop enkel gsm-nummer(s) en die worden binnenkort of zijn sinds kort overgebracht naar een factuur of aanrekening met een nieuw formaat? Wij zijn inderdaad overgeschakeld naar een beter facturatiesysteem. Wat betekent deze verandering voor u?

Uw nieuwe factuur of aanrekening

Uw nieuwe document ziet er anders uit. We geven graag toelichting bij uw nieuwe factuur (voor professionele klanten) of aanrekening (voor privé-klanten).

Let vooral hier op:

 • Bij de overstap ontvangt u uitzonderlijk 2 facturen:
  1. een afsluitende factuur in het oude systeem met de oude lay-out;
  2. uw eerste factuur of aanrekening in het nieuwe systeem vanaf de datum van de afsluiting van de voorgaande factuur. Op dit document kan het bedrag mogelijk afwijken van wat u gewoonlijk betaalt omdat de aangerekende periode verschilt van de normale cyclus. De maand nadien vindt u de gebruikelijke abonnementsbedragen terug.
 • Het bankrekeningnummer is gewijzigd. Kijk na dat u het bedrag van uw aanrekening of factuur op het juiste bankrekeningnummer stort.
 • Uw klantnummer is gewijzigd. Voor u verandert dit niets. Het gaat gewoon om een nieuwe identificatie in onze systemen.
 • De datum van uw factuur of van uw aanrekening kan veranderen: het is mogelijk dat u uw factuur of aanrekening op een andere dag van de maand ontvangt.
 • Er wordt een nieuwe periode voor uw factuur of aanrekening toegepast: u wordt nu gefactureerd per kalendermaand, dus vanaf de 1ste dag van de maand tot het einde van de maand.
Uw factuur of aanrekening ontvangen
 • Ontving u voordien uw facturen met de post? Er verandert niets: u blijft uw factuur of aanrekening met de post ontvangen. Tip: ga voor minder papier en kies voor een factuur of aanrekening per e-mail.
 • Ontving u voordien uw facturen per e-mail en/of per sms? U ontvangt automatisch een e-mail om deze zo te blijven ontvangen. Open deze e-mail en klik op een van de afbeeldingen.  Nadien blijft u uw factuur of aanrekening per e-mail ontvangen. U kunt daarna, als u dat wilt, uw factuur of aanrekening op een ander e-mailadres ontvangen.
 • Ontving u voordien uw facturen via Zoomit? Er verandert niets: u blijft uw factuur of aanrekening in uw Internet banking ontvangen en u krijgt, als u dat zo hebt ingesteld, hierover van Zoomit een e-mail.
Uw factuur of aanrekening betalen
 • Betaalt u per overschrijving? Het bankrekeningnummer is gewijzigd. Kijk na dat u het bedrag van uw aanrekening of factuur op het juiste bankrekeningnummer stort.
 • Betaalt u per bankdomiciliëring? Uw huidige domiciliëring wordt stopgezet en automatisch door een nieuwe vervangen. Op uw nieuwe factuur of aanrekening staat vermeld wanneer het bedrag van uw rekening gaat: "Uw financiële instelling wordt verzocht om dit bedrag ..." of "Het bedrag wordt van uw rekening gehaald op ..."
 • Betaalt u per kredietkaart? Betalen met een kredietkaart is niet meer mogelijk. Kies voor een domiciliering of een andere manier om te betalen.
Uw toegang tot MyProximus
Had u al toegang tot MyProximus?

U kunt inloggen op MyProximus met uw bestaande toegangsgegevens (via gebruikersnaam, gsm-nummer of itsme).

 • Zag u voordien in MyProximus enkel uw eigen gsm-nummer, log dan in op de MyProximus-website met uw gsm-nummer of volg automatisch uw verbruik met de MyProximus-app.
 • Zag u voordien in MyProximus alle gsm-nummers van uw bedrijf of gezin, log dan in als beheerder met uw gebruikersnaam. Deze gebruikersnaam staat vermeld op de eerste pagina van uw nieuwe aanrekening of factuur. Log daarmee in om alle elementen van MyProximus (facturen, verbruik, opties, punten, …) te beheren. Ziet u uw oude facturen niet meer en wenst u hiervan een kopie, contacteer ons dan op het nummer 0800 22 800 en volg de instructies van het menu om ze te ontvangen (Optie 1 – vervolgens 3).
Had u nog geen toegang tot MyProximus?

Met MyProximus kunt u uw persoonlijk gsm-verbruik opvolgen, maar ook uw facturen of aanrekeningen beheren, betalende opties activeren, ...

Uw verbruik opvolgen
Uw Premium Club of uw Bizz Club
 • Was u al lid? Het spreekt voor zich dat uw Premium Club- of Bizz Club-punten geldig blijven! U kunt ze beheren zoals tevoren.
 • Ziet u uw punten niet? Dan moet u beheerder worden.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Forum

Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Forum

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.